Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Španělsko ovládlo Dámskou jízdu v CineStaru

V měsíci dubnu čekala na účastnice Dámské jízdy v českobudějovickém multikině CineStar párty ve znamení prosluněného a teplého Španělska. Tematicky přizpůsobený byl i welcome drink v podobě chutné sangrie.

Jako první přivítala moderátorka Adéla Jirkalová na pódiu před filmovým plátnem Danu Verzichovou, představitelku španělského dramatu s názvem Yerma, jež povyprávěla nejenom o zajímavém představení, které můžete navštívit v Jihočeském divadle, ale zavzpomínala i na své herecké zážitky z natáčení televizního seriálu.

Dále následovala skvělá módní přehlídka španělské značky Desigual, která v poslední době zažívá v České republice velký boom. Během dvaceti minut divačky zhlédly téměř šedesát nádherných, barevných modelů, které má na skladě českokrumlovský butik Hala Bala.

„Přehlídka byla perfektní, řekla bych na profesionální úrovni. Mělo to šťávu, modelky byly sympatické, oblečení veselé, barevné, velmi slušivé. Mám tuhle značku moc ráda, jen si myslím, že je neuvěřitelně předražená. Pravda je, že když si ale nějaký kousek na sebe oblečete, stane se z vás úplně jiný člověk,“ komentovala Zdenka Pufrová.

Nechybělo ani tradiční losování o ceny, kterých bylo tentokráte mnoho. Největší radost výherkyním zřejmě udělaly věci od zmíněné španělské značky Desigual. Při losování o nádherné deštníky trnula nejenom Budějcká Drbna, ale i většina přítomných dam.

Při Dámské jízdě se promítala předpremiéra britsko-německého snímku Dlouhá cesta dolů, který byl natočen podle předlohy známého autora Nicka Hornbyho. Silné téma druhé šance na život, kterou dostanou čtyři hlavní představitelé, slibovalo mnoho zajímavého.

O to víc byla Budějcká Drbna zklamaná, když se na střeše věžáku sešly čtyři rozdílné charaktery postav, z nichž se během pěti minut na filmovém plátně stanou nejlepší přátelé, kteří si slíbí, že ani jeden z nich si nesáhne na život až do svatého Valentýna.

Do děje postupně vstupují jak reálné, tak fiktivní postavy, které slibují vyprávění zajímavého příběhu, ale jak přišli, tak zase mizí. Divákovi tak vyvstávají na mysli samé otazníky, na které nedostane odpověď.

Bohužel ani skvělé herecké obsazení čtyř hlavních postav, které ztvárňují Aaron Paul, Pierce Brosnan, Toni Collette a Imogen Poots, nepřesvědčí svým hereckým uměním, že někdy chtěli spáchat sebevraždu.

Také zvolený žánr komedie / drama nepřijde Budějcké Drbně definovaný správně zejména proto, že se dámy v sále zasmály pouze dvakrát. Světlou stránkou celého filmu je výborná hudba od Daria Marianelliho a skvělé záběry kameramana Bena Davise.

Budějcká Drbna dává filmu Dlouhá cesta dolů 53 %

Recenzi filmu podpořilo multikino CineStar České Budějovice

Dubnová Dámská jízda v CineStaru

Pátek, 11. dubna 2014, 14:35

Dámskou jízdu opět uváděla Adéla Jirkalová
Kousek od značky Desigual z vás udělá jiného člověka

Štítky Dámská jízda, duben, multikino CineStar, České Budějovice, Hala Bala, Dlouhá cesta dolů, Španělsko, Cinestar, film, Dana Verzichová, Drbna.cz, Desigual, Jihočeské divadlo, Česko, Pierce Brosnan, Den svatého Valentýna, Aaron Paul, Toni Collette

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Španělsko ovládlo Dámskou jízdu v CineStaru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.