Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na budějcký Dark Fest!

Již v pátek zaduní budějckým Music clubem Fabrika tvrdý metal! Od 20 hodin se tady uskuteční třetí Dark Fest, na kterém vystoupí kapely Dark Angels, Return To Innocence, Mater Monstifera a Free Fall. Tři z vás se mohou těšit na volný vstup a CD kapely Dark Angels - Bittersweet Devotion.

Kapela Dark Angels letos slaví 10 let na scéně! Právě ve Fabrice se uskuteční první část oslav. Přijďte s kapelkou zapít toto významné jubileum.

Moravští Free Fall jsou zkušenými mazáky, kteří před několika dny dokonce vystoupili s Within Temptation. Kdo má rád tvrdší metal, přijde si na své u Return To Innocence, kteří se vloni vrátili na scénu výbornou deskou The Ring Of Moon.

Mater Monstifera je místní blackovou stálicí! Kapela stále propaguje svůj originální projekt - nahrávku na flash disku!

Soutěž o lístky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát tři lístky, které si mezi sebe rozdělí tři čtenáři rovným dílem. Každý tedy dostane po jednom volném vstupu, ale navíc obdrží ještě CD kapely Dark Angels s názvem Bittersweet Devotion. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 13. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Zpěvák kapely Dark Angels se jmenuje Radek Popel. Správně je tedy možnost A.

Po jednom volném vstupu na dnešní Dark Fest a nové CD Dark Angels vyhráli čtenáři Petra Kubíková, Vojtěch Karas a Barbora Bražinová. Blahopřejeme!

Štítky Dark Fest, Music club Fabrika, České Budějovice, soutěž o vstupenky, hudební skupina, soutěž, flash disk, Drbna.cz, Free Fall

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na budějcký Dark Fest!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.