Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Budějcích bude Eva tropit hlouposti

DK Metropol dnes uvede další skvělé divadelní představení. Od 19 hodin se zde na prknech představí herci Divadla Na Fidlovačce a zahrají jihočeským divákům klasické představení s názvem Eva tropí hlouposti. Budějcká Drbna pro vás má rychlou soutěž o dvě vstupenky.

Divadlo Na Fidlovačce: Eva tropí hlouposti

16. března divadelní sál v 19 hod.

Notoricky známou filmovou podobu komedie „Eva tropí hlouposti" přeneslo Divadlo na Fidlovačce na divadelní prkna. Tak jako ve filmu vás také v divadelním zpracování bude provázet celým dějem hravý vtip a laskavý humor. Představitelé titulních rolí - Marie Doležalová a Denny Ratajský - jsou velice podobní svým filmovým protagonistům - Nataše Gollové a Oldřichu Novému. Přestože si se svými postavami každý pohrává trochu jinak, přirozeně vystihují jejich typické charakterové rysy. Těšit se můžete na roztěkanou Evu, která působí jako malé dítě a svou nešikovností baví celé hlediště, i na charakterově zcela opačného, galantního Michala, který je ztělesněním elegance našich dědečků.

Děj celé komedie je všeobecně známý, její téma lehké a nenáročné. Divák se na tomto výborném představení jen skvěle baví, nic jiného se od něj neočekává. Přijďte se přesvědčit, zda divadelní hra obstojí ve srovnání se svým filmovým zpracováním. Vstupenky na představení "Eva tropí hlouposti", které uvedeme 16. března, zakoupíte v Metropolu před samotným představením.

K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělní 16. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Vítěz získá dvě vstupenky.

SOUTĚŽ SKONČILA

Roztěkanou Evu hraje Marie Doležalová. Správně je tedy možnost A.

Dvě volné vstupenky vyhrála čtenářka Zuzana Němcová. Blahopřejeme!

Štítky divadlo, Metropol, Eva tropí hlouposti, Divadlo Na Fidlovačce, soutěž, lístky, představení, vstupenka, České Budějovice, Dům kultury Metropol, Marie Doležalová, Oldřich Nový, divadelní představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Budějcích bude Eva tropit hlouposti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.