Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Předskakovali hvězdám. Teď zahrají v Budějcích

Dnes od 21 hodin vystoupí ve Velbloud Music Baru kapela Imodium. Parta hrající rock a rock´n´roll má na svém kontě několik ocenění ať už v kategorii Objev roku, nebo Videoklip roku. Na Slovensku předskakovali kapelám Simple Plan nebo Bush. Hostem koncertu jsou Idiot Princip.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát čtyři vstupenky (každá má hodnotu 130 Kč), které si mezi sebe rozdělí čtyři čtenáři. Každý tedy dostane po jednom lupenu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do dnešní 15. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Imodium předskakovali v O2 Areně zpěvačce Avril Lavigne. Správně je tedy možnost A.

Po jedné vstupence na dnešní koncert vyhráli čtenáři Petra Jiříková, Pavel Otruba, Eliška Remtová a Michaela Janová. Blahopřejeme!

Foto: Jan Nožička

Štítky Imodium, Velbloud Music Bar, České Budějovice, soutěž o vstupenky, soutěž, hudební skupina, Simple Plan, Slovensko, Videoklip roku, koncert, Avril Lavigne, Drbna.cz, Jan Nožička, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Předskakovali hvězdám. Teď zahrají v Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.