Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Modrý dveře otevře Luboš Pospíšil

Další z legend české hudební scény zavítá tradičně ve čtvrtek večer do Modrých dveří. V tamním hudebním klubu se tentokrát od 20 hodin představí kapela 5P s frontmanem Lubošem Pospíšilem. Vstupenky jsou ještě k mání, pokud si ale zasoutěžíte s Budějckou Drbnou, můžete je vyhrát.

Luboš Pospíšil se svým výrazným vokálem patří neodmyslitelně k výrazným postavám tuzemského kulturního života. Jeho jméno lze spojit s C&K Vocalem, Blue Effectem nebo s kapelou 5P, která se představí právě v Českých Budějovicích.

Skupinu 5P před lety Pospíšil obnovil i omladil a společně s ní vydal druhou řadovou desku s názvem Chutnáš po cizím ovoci.

Kapela hraje ve složení Luboš Pospíšil (kytara, zpěv), Marek Linhart (kytara, zpěv), Ondřej Fencl (klávesy), Pája Táboříková (zpěv, bicí) a Martin Štec (baskytara, zpěv).

Chcete na koncert vyrazit zadarmo? Napište nám do čtvrteční 16. hodiny odpolední na e-mailovou adresu redakce@budejckadrbna.cz správnou odpověď na následující otázku a počkejte, zda se vás usměje štěstí a budete vylosováni.

Po jednom volném vstupu do Modrých dveří získají tři čtenáři Budějcké Drbny.

Jak se jmenuje debutové album Luboše Pospíšila?

A) Příznaky lásky
B) Vzdálená tvář
C) Tenhle vítr jsem měl rád

Ke své odpovědi nezapomeňte připojit své jméno a telefonických kontakt, abychom se mohli bezprostředně po losování s výherci vstupenek spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Debutové album Luboše Pospíšila se jmenuje Tenhle vítr jsem měl rád. Správně tedy byla možnost C.

Po jednom volném vstupu na dnešní koncert získávají čtenáři František Dolejš, Michal Vránek a Iveta Mikešová. Blahopřejeme!

Foto: www.lubospospisil.cz

Štítky Luboš Pospíšil, 5P, Modrý dveře, České Budějovice, hudební skupina, Drbna.cz, vstupenka, soutěž, C&K Vocal, Ondřej Fencl, Iveta Mikešová, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Modrý dveře otevře Luboš Pospíšil  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.