Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

SOUTĚŽ: Miro Žbirka přijede s unikátním video turné

Po třech letech se rozjel Miro Žbirka, muzikantská osobnost československé populární hudby, po českých městech, aby se svým posluchačům představil s unikátním projektem Vánoční Best of Video Tour. Jihočeské vystoupení se uskuteční ve čtvrtek od 19:00 ve společenském sále DK Metropol.

Turné je provázané s novým DVD Mira Žbirky, které přinese kompletní soubor všech jeho videoklipů, včetně dvou hudebních filmů a archivních nahrávek Slovenské televize. A inspiraci pro unikátní videoprojekce čerpá Vánoční Best of Video Tour právě z těchto klipů.

Každý koncert bude jedinečný, ať už se uskuteční kdekoliv. Každý návštěvník bude přítomen křtu zmiňovaného dvoj DVD The Best of Video. Jak bude křest probíhat, ale zatím zůstává pod pokličkou a zároveň je to i důvod, proč na koncert přijít.

„Kromě těch nejznámějších videoklipů představím i málo známé záběry a exkluzivní informace z pozadí natáčení klipů. Musím přiznat, že tento projekt se rodí již delší dobu a dávám si na něm hodně záležet. Věřím, že i diváci koncertů to ocení,“ říká Miro Žbirka, jenž naposledy objížděl republiku s turné Symphonic Tour před třemi lety.

Soutěž o vstupenky

Na koncert Mira Žbirky zbývají poslední vstupenky, které se pohybují v cenové relaci od 500 do 790 Kč. Pokud chcete pokusit štěstí a lístky vyhrát, zapojte se do soutěže s Budějckou Drbnou.

Dva čtenáři, kteří do středečního poledne správně zodpoví otázku prostřednictvím formuláře a následně budou vylosováni, získají po dvou volných lupenech.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Miro Žbirka používá přezdívku Meky. Správně je tedy možnost B.

Po dvou volných vstupech na čtvrteční koncert vyhráli čtenáři Lukáš Tychl a Lenka Maurerová. Blahopřejeme!

Štítky Miro Žbirka, Meky, DK Metropol, České Budějovice, video turné, Vánoční Best of Video Tour, Miroslav Žbirka, soutěž, koncert, Dům kultury Metropol, turné, Slovenská televize, projekt, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Miro Žbirka přijede s unikátním video turné  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.