Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Jan Budař vystoupí dnes večer ve Velbloudu

Jan Budař patří k výrazným osobnostem současného českého kulturního života. Do širokého povědomí veřejnosti se dostal v roce 2003 svým bravurním hereckým výkonem ve filmu Nuda v Brně a od té doby se jeho jméno objevuje v mnoha úspěšných počinech všech uměleckých směrů.

Jeho herecká kariéra čítá filmy jako Horem pádem, Václav či Vratné lahve, za které také získal prestižní ocenění Český lev. Vedle úspěšné herecké dráhy je Jan Budař zároveň uznávaný režisér, scénárista a v neposlední řadě vynikající hudebník.

Pravidelně vystupuje a nahrává desky se svou doprovodnou skupinou Eliščin Band a věnuje se také sólovému akustickému projektu, ve kterém vystupuje pouze v doprovodu vynikajícího kytaristy Romana Jedličky.

Koncerty tohoto dua jsou komornější a dávají větší prostor i dalším Budařovým aktivitám. Nejedná se tedy jen o klasické hudební vystoupení, ale o pestrobarevnou ukázku celé tvorby tohoto umělce.

A právě na tento „koncert, který stojí za to i vidět“ se můžete těšit již dnes od 19 hodin v českobudějovickém klubu Mighty Bar Velbloud. Vstupné na místě stojí 280 Kč, pokud se ovšem zapojíte do naší soutěže, můžete vyrazit úplně zadarmo!

Blesková soutěž Budějcké Drbny bude probíhat do dnešní 15. hodiny odpolední. Na e-mailové adrese soutez@budejckadrbna.cz očekáváme vaše odpovědi na následující otázku. Dva šťastlivci získají každý po jedné vstupence.

V jakém roce se Jan Budař narodil?

A) 1972
B) 1974
C) 1977

Do elektronické zprávy s vaším tipem nezapomeňte připsat jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli s výherci spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Jan Budař se narodil v roce 1977. Správně tedy je možnost C.

Po jednom volném vstupu vyhrávají čtenářky Petra Rodková a Alena Bočková. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Jan Budař, Roman Jedlička, Mighty Bar Velbloud, soutěž o vstupenky, soutěž, Brno, Český lev, Vratné lahve, Horem pádem, film, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jan Budař vystoupí dnes večer ve Velbloudu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.