Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Holkovem bude dunět živá párty Evropy 2

Roadshow Evropy 2 míří na jih Čech. Už v pátek se o zábavu na Letním parketu Holkov u Velešína postarají populární moderátoři Libor Bouček, Nasty, Iva Vavřínová a Zorka Hejdová. Těšte na laserovou show, soutěže o hodnotné ceny a hlavně pořádnej mejdan!

Evropa 2 Live Puschkin Tour na Holkově začne ve 20 hodin. Pařit se bude na taneční muziku v podání Djs Martina Hovorky a Lucase až do rána. Akce se koná za každého počasí.

Pokud chcete ušetřit 150 korun za vstup a dát si místo toho nějaký ten drink, zapojte se do soutěže s Budějckou Drbnou o volné vstupenky.

Do páteční 8. hodiny ranní pište na adresu redakce@budejckadrbna.cz správnou odpověď na následující otázku a počkejte, zda budete vylosováni. Šest šťastlivců půjde na páteční akci zadarmo!

Dopolední pořad na Evropě 2 se jmenuje?

A) Refresh
B) Vyber si na maXXimum
C) Afterparty

K odpovědi nezapomeňte připojit své jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli bezprostředně po losování s výherci spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dopolední pořad na Evropě 2 se jmenuje Afterparty. Správně je tedy možnost C.

Po jednom volném vstupu vyhrávají čtenáři Lenka Přibylová, Denisa Lagronová, Vojtěch Šimek, Andrea Wildová, Pavel Čermák a Dušan Prášil. Blahopřejeme!

Štítky Letní parket Holkov, Evropa 2 Live Puschkin Tour, párty, Evropa, soutěž, Holkov, Libor Bouček, Zorka Hejdová, Česko, Velešín, Drbna.cz, Pavel Čermák, Vojtěch Šimek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Holkovem bude dunět živá párty Evropy 2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.