Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Cestovatel se podělí o své zážitky z Albánie

Beseda cestovatele Miroslava Náplavy k cestopisnému bestselleru Albánie, kráska se špatnou pověstí se uskuteční v pátek na Malé scéně DK Metropol od 19 hodin. Jestli se na tuto zajímavou přednášku spojenou s komentovanou projekcí stejnojmenného dokumentárního snímku chystáte, vstupenky si můžete zkusit vyhrát.

Miroslav Náplava bude divákům vyprávět o fascinující evropské zemi plné fantastických horských scenérií a divokého mořského pobřeží, ve které se stále po generacích uchovává krevní msta a mafie není pojmem z dobrodružných románů.

Přítomní se seznámí s odpověďmi na otázky, proč nazýváme Albánii Zemí orlů, když je to úplná hloupost, a zda dostává ještě dneska ženich od rodičů nevěsty během svatby kulku, aby ji mohl beztrestně zabít v případě nevěry.

Večerem, který se koná v rámci festivalu Jihočeský kompas, bude provázet populární moderátor s nezaměnitelným důstojným humorem, Dr. Ivo Šmoldas.

Zkusit štěstí můžete právě teď, když k zisku dvou vstupenek stačí odpovědět na následující otázku a počkat, zda budete vylosováni. Pokud v soutěži neuspějete, vstupenky v ceně 140 Kč lze zakoupit v předprodeji Metropolu.

Kdo je spoluautorem knihy Albánie, kráska se špatnou pověstí?

A) Petr Teplý
B) Petr Studený
C) Petr Horký

Vaše tipy očekáváme do páteční 10. hodiny dopolední na známé e-mailové adrese redakce@budejckadrbna.cz. Z došlých správných odpovědí vylosujeme dva čtenáře, kteří si mezi sebe rovným dílem rozdělí čtyři volné lístky na besedu cestovatele Miroslava Náplavy.

Do zprávy nezapomeňte připsat vaše jméno a číslo mobilního telefonu, abychom mohli výherce bezprostředně kontaktovat.

SOUTĚŽ SKONČILA

Spoluautorem knihy Albánie, kráska se špatnou pověstí je Pter Horký. Správně je tedy možnost C..

Při losování výherců se štěstí usmálo na čtenáře Daniela Macháčka a Milenu Miškeiovou. Oba dostanou dvě volné vstupenky na dnešní besedu. Blahopřejeme!

Foto: www.jota.cz

Štítky Miroslav Náplava, cestovatel, Albánie, kráska se špatnou pověstí, beseda, DK Metropol, České Budějovice, vstupenka, soutěž, přednáška, Ivo Šmoldas, Petr Horký, Dům kultury Metropol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Cestovatel se podělí o své zážitky z Albánie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.