Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Somersby Gangster Trippin: Pátek, drum and bassu svátek!

Nový školní rok začal a s ním přichází i první budějcký poprázdninový mejdlo! Somersby Gangster Trippin je tu zas a do 22:00 úplně zadarmo! Tentokráte přijala pozvání do Slavie nejlepší DNB Crew roku 2013 v České republice v DNB Awards - Drumbassterds v čele s DJem Volume Plus!

Drum and bassové šílenství pokračuje dalším dílem Gangster Trippin! Kdy? V pátek 19. září 2014. Kde? V Café klubu Slavie. Za kolik? Do 22 hodin zadarmo!

Toto „vydání“ bude více než unikátní. Pozvání od pořa-datele Gangster Trippin DJe HellSmitha přijala crew z Prahy, a to Drumbassterds! Jako hlavní hvězda za-hraje matador a hlava celé crew DJ Volume Plus!

Jeho sety vynikají především častými double dropy, dlouhými mixy a prokládáním pomocí třetího a čtvr-tého kanálu, takže tracky se jen sypou. Můžete se vždy těšit na kreativní set plný bass, vokálů a melodií podaných takovým způsobem, že nebudete nikdy chtít, aby přestal hrát.

Za pět let djingu si zahrál jak po boku celé české špičky, tak se zahraničními jmény, jako jsou Sub Focus (UK), A.M.C (UK), Sigma (UK), Smooth (SL), Sparfunk (UK), Mindscape (HU), Levela (UK), Zero-Method (HU), Kg (UK), B-Complex (SK) a mnoho dalších. Jeho settime je od půlnoci do půl druhé.

Záda mu bude krýt DJ Skáčko a Feela. V jejich setech uslyšíte spíš temnější skladby s basovou linkou, starší i novější neurofunk, jump up a v neposlední řadě klasický jungle, dnb 90. let. Nebrání se také drum and bassu s prvky reggae, ovšem občas zabrousí i do vokálovek s tanečním nábojem. Pro Gangster Trippin ale přislíbili připravení melodického setu a my se neskutečně těšíme!

No a za Budějce?! Tradičně organizátor akce DJ HellSmith, který se bude za gramcema nastartovaný hned po Volume Plus. Weed a Fury nakonec dostanou do ruky kladiva a pořádně vám nasekaj až do brzkých ranních hodin! Celou párty načne svým techo-house setem De la Casa, na kterého se obzvlášť těšíme, bude to lahoda pro ucho.

Repráky opět od mistra zvuku Honzíka Zvánovce a nebude chybět dolazená stage od Invisio.cz a video-mapping v podání mistra v oboru VJ Zero Cube z Invert Vjs Crew!

Lineup

20:00 - 21:30 De La Casa /tech-house set/
21:30 - 22:30 Feela
22:30 - 00:00 Skáčko
00:00 - 01:30 Volume Plus
01:30 - 03:00 HellSmith
03:00 - 05:00 Weed b2b Fury

Více informací naleznete na facebooku Gangster Trippin. O Drumbassterds si přečtěte na jejich webu.

Zdroj: Chilli Production s.r.o.

Štítky Somersby Gangster Trippin, Café klub Slavie, dnb, Česko, Praha, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Somersby Gangster Trippin: Pátek, drum and bassu svátek!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.