Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Sobotní hvězdná DnB party: Do Slavie dorazí Koncept!

Po vydařeném ultimátním mejdanu se Sigmou a A.M.C. je tu další pokračování drum&bassového šílenství. Již tuto sobotu se v Café klubu Slavie uskuteční tradiční Somersby Gangster Trippin’. Tentokrát přijal pozvání anglický producent a štírek na poli současné scény Koncept.

Meka drum&bassu, což je v současné době Anglie, plive spousty libozvučných záležitostí. Jednou z nich je mladý producent z Londýna, kteří si říká Koncept /UKF, Viper Records/.

Tenhle frajer vyčnívá z řady svou tvorbou. Hutná basová linka a melodické vokály mají světový zvuk. Boří hitparády drum&bassových chart a je na špičce prodeje na serverech s prodejem hudby.

Jeho první exkluzivní vystoupení v Evropě (vyjma Anglie) vám naservírujeme v sobotu v Café klubu Slavie. Je to unikátní a Koncept se do České republiky hodně těší!

Z jeho tvorby můžete znát singly Breath In, Come Alive! Tohle exkluzivní vystoupení dostanete za směšných 80 korun do 21.30 hodin, potom za 100 Kč.

A protože chceme, aby tenhle mejdan byl opravdu nadupanej, pozvali jsme opravdu mohutný support!

Z Cross Clubu v Praze zavítá rezident Volume Plus. Jeho čtyřdeck set (hraní čtyř písní najednou) je na poli drum&bassu unikátem a dovolují si ho pouze ostřílení mazáci a dj’s s absolutním hudebním sluchem, což je zde v jednom člověku najednou! Jeho hraní z originálních vinylů je raritou a my se na něj opravu hodně těšíme.

A protože pro chlapy jsme dlouho nedovezli něco půvabného, hezkého, milého, voňavého... no dost lichotek! Snookey je přední česká djane a na mejdanu zahraje svůj nadupaný set. Od neura, přes deep, ale také prvky liquidfunk drum&bassu. Přesně takovou širokou škálu můžete od této křehké, leč nekompromisní lady čekat!

No a za Budějce? Nesmí chybět HellSmith, který rozehřeje publikum před Konceptem. Breakovým setem na začátek zahřeje Thinngy s jeho parádně přesným mixem a hned po něm mistr liquidu Tubus!

Je na co se těšit! Berme do rukou notýsky a chytré founy a společně píšem: SOBOTA, 30. 11., Café klub Slavie, MEJDAN! Koncept!

Se uvidíme!

Tisková zpráva

Štítky Somersby Gangster Trippin’, Café klub Slavie, Koncept, DnB party, Anglie, Londýn, Evropa, Česko, Cross Club, producent, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobotní hvězdná DnB party: Do Slavie dorazí Koncept!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.