Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sezona v kukuřičném Labyrintu končí v neděli

Akcí Kukláskobraní končí letošní sezona Labyrintu na Farské louce v Rudolfově u Českých Budějovic. V neděli si tak můžete naposled v tomto roce projít bludiště v kukuřičném poli a vydat se po stopách cestovatele Williama Fogga.

Malí i velcí návštěvníci si mohou zahrát si hry, luštit hlavolamy nebo si z kukuřičného klasu vyrobit Kukláska. Vedle obřího bludiště v kukuřičném poli jsou na místě i další čtyři menší bludiště, hry, kvízy, hlavolamy, pískoviště, a další, navíc se děti budou moci od 14.30 podívat na divadelní pohádku a svézt se na koni. Připraveno bude i netradiční občerstvení. Rodiny se budou moci zapojit do turnaje E-On Rodinný fotbálek. Dnes a zítra mají návštěvníci také poslední šanci projít si bludiště potmě s baterkou, Labyrint bude otevřen od 10 do 22.30 hodin.

Cena vstupného zůstává stejná, jednotlivé vstupné je pro dospělé a děti starší tří let 100 korun, děti do tří let platí 30 korun. „Navíc jsme připravili zvýhodněné rodinné a skupinové vstupné.,“ říká provozovatelka Marie Verboon Filipová. Po ukončení sezony se kukuřice sklidí a použije jako krmivo pro zvířata. „A my začneme plánovat Labyrint 2012,“ dodává provozovatelka.

Autor: Olga Píšová, Budějcká Drbna

Štítky labyrint, České Budějovice, Rudolfov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sezona v kukuřičném Labyrintu končí v neděli  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.