Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rockový mejdan na Holkově nejen s Alkeholem a Harlejem

Letní parket Holkov zažije dnes večer rockový mejdan. Pod širým nebem vystoupí na jednom místě hned čtyři kapely. Po skupinách Kyanid, Metal Mode v čele s rádiovým moderátorem Marothou a Alkehol zahraje pod širým nebem partička z Prahy a Mostu, která se říká Harlej.

Celá akce odstartuje v 19 hodin, do areálu, který najdete u Velešína hned vedle mezinárodní silnice E55 vedoucí z Budějc do Rakouska, se přitom dostanete už v šest. Po skončení živé produkce se o rockovou afterpárty postará Dj Lucas.

Vstupenky budou na místě k mání za 250 Kč, pokud ale chcete tyhle peníze investovat spíš do něčeho dobrého k pití, zapojte se do soutěže s Budějckou Drbnou o čtyři volné lístky, které si mezi sebe rozdělí rovným dílem dva čtenáři.

K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do dnešní 15. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování, které proběhne bezprostředně poté.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Zpěvák kapely Harlej se jmenuje Tomáš Hrbáček. Správně je tedy možnost A.

Dva volné vstupy na dnešní koncert na Holkově vyhráli čtenáři Aneta Neubergerová Milan Liška. Blahopřejeme!

Štítky Letní parket Holkov, Kyanid, Metal Mode, Marotha, Alkehol, Harlej, koncert, soutěž o vstupenky, Holkov, soutěž, Praha, Most, hudební skupina, Rakousko, Drbna.cz, České Budějovice, Velešín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rockový mejdan na Holkově nejen s Alkeholem a Harlejem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.