Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rapeři chystají novou desku, už vydali dva singly

Chason a Spine jsou rapeři z Budějc, kteří plánují na jaře letošního roku vydat nové album. Přestože nejsou na scéně žádnými nováčky, bude to jejich první deska. Zatím spatřily světlo světa dva singly, které jsou na internetu k vidění od závěru minulého roku, respektive začátku toho letošního.

První singl, k němuž Ondřej Bostl (Chason) s Matoušem Vojtou (Spine) dokonce natočili videoklip, se jmenuje Nikdo není dokonalý.

„Jde o motivační track. Klip jsme točili u planetária v centru Českých Budějovic a uvnitř kavárny Manon,“ přiblížil vznik videa Ondřej Bostl, neboli Chason.

S nadšením přijali nový klip také posluchači. „Těžko uvěřit, že je to budějckej rap. Nasadili jste laťku hodně vysoko,“ vzkázala raperům na sociální síti YouTube Lucie Pečmanová. „Moc dobrý, hlavně tam zpíváte pravdu. Palec nahoru!“ dodal Franz Wiener.

Další singl na sebe nenechal dlouho čekat a hned na začátku roku 2013 vydali Chason se Spinem písničku Jsme nevinní, která je jejich vyjádřením k diskutované prezidentské amnestii Václava Klause.

„Jsme nevinný, volní jak ptáci, svoboda voní, můžem zase páchat zločiny, do jednoho máme čistý rejstříky. Slavíme Nový rok o pár dní později, přišel den, kdy je zapotřebí vzdát hold český justici, už nemusim oddělávat veřejně prospěšnou práci. Pan prezident mi pod stromeček nadělil amnestii a jako bonus smazal všechny moje přečiny...“ zpívají budějčtí rapeři.

Nové album vyjde pod štítkem Star Music Labelu v první polovině jara. Veškerou tvorbu Chasona a Spina můžete sledovat na jejich facebookovém profilu nebo prostřednictvím youtube kanálu.

Štítky Chason a Spine, rapeři, videoklip, Nikdo není dokonalý, Jsme nevinní, nové album, hudba, České Budějovice, singl, Francis de Croisset, YouTube, Václav Klaus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rapeři chystají novou desku, už vydali dva singly  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.