Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Prvomájové dovádění zakončila úchvatná fireshow

V podvečer prvního máje se odehrála romantika ve stylu španělských přímořských městeček, kde pod širým nebem tančí ženy flamenco a točí se s ohni pro potěšení turistů.

V Českých Budějovicích se netančilo ani netočilo pro turisty, ale pro návštěvníky Majálesu, který od pondělí 30. dubna zaplavil celé město.

Když se začalo stmívat, bylo již Piaristické náměstí plné nedočkavých diváků. Na scéně se objevily břišní tanečnice, které nám předvedly krásu orientálního tance a hlavně jejich ohebnost, pružnost, šikovnost a krásu.

Jakmile se dotančilo, otevřel se prostor budějcké skupině Tohuvabohu, která se zabývá fireshow. Tma zalila náměstí, lampy a ohně tvořily dohromady příjemnou atmosféru. Vystoupení mělo pomalý a krásný úvod, kdy se dvě dívky prošly s hořícími loučemi a podpálily tyč jedinému muži v celé skupině, který s ní začal točit.

Celá show se pak neskutečně rozjela. Diváci koukali s ústy dokořán a bylo opravdu na co. „Nádhera. Uvítal bych, kdyby se fireshow dělala častěji, je to skvělý zážitek. Jsou moc šikovní, já jsem to jednou zkoušel a není to žádná sranda,“ řekl Budějcké Drbně Pavel, kterému zářily oči nadšením.

Pro ty, co by se rádi dozvěděli o skupině Tohuvabohu více, přinese Budějcká Drbna rozhovor s členkou skupiny Anežkou Pavlíkovou i další ohnivé fotky v nejbližší době.

Štítky Svátek práce, České Budějovice, majáles, styl, krása, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prvomájové dovádění zakončila úchvatná fireshow  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.