Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Příjemný večer přenesl Jihočechy do Indie

Taneční prostor Kredance uspořádal v závěru minulého týdne spolu s Centrem na podporu integrace cizinců příjemný večer za vůně vonných tyčinek, dobrého jídla a indické hudby.

Nejdříve se představilo masážní studio, když nám Petra a Markéta ukázaly indickou masáž hlavy, kterou si každý mohl rovnou vyzkoušet a naučit se ji, protože se jednoduše dá provádět kdekoliv.

Mezitím se na stolku objevily plné mísy tradičních indických specialit, které se roznášely mezi příchozí a místnost se tak úžasně provoněla směsicí orientálního koření, bez kterého si indickou kuchyni nemůžete představit.

Když zmizel poslední kousek smažené cibule, špenátu, čočky, kuřete i placek, přišlo na řadu krásné taneční vystoupení v podání indické tanečnice.

Poté nám Petra Šimková představila Centrum na podporu integrace cizinců a na zelený koberec hned po ní vběhla další krásná indická žena, která zatančila tanec Bollywood. Neuvěřitelně energické a perfektně divadelně ztvárněné podání tance dělalo trochu problém fotografům, ale diváky naopak dostalo do varu.

Nastala krátká pauza a prostor dostala cestovatelka Klára, která si připravila prezentaci o dvouměsíčním putování Indií. „Myslím, že dnes odsud neodejde nikdo, kdo by se do Indie nechtěl podívat,“ komentovala celý večer Andrea Horká.

Indický večer v Tanečním prostoru Kredance

Čtvrtek, 4. dubna 2013, 19:00

Relaxace hned na začátku večera
Krásná Indka předváděla Bollywood

Štítky Indický večer, Taneční prostor Kredance, Indie, Bollywood

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příjemný večer přenesl Jihočechy do Indie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.