Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při koncertu Charlie Straight tály dívky jako zmrzlina

Malá scéna budějckého Domu kultury Metropol se v sobotu naplnila fanoušky populární kapely Charlie Straight. Její frontman Albert Černý opět nezklamal a na pódiu rozjel dynamickou a zároveň velmi dojemnou show.

Předkapela A Banquet nechala na sebe půl hodiny čekat, nicméně se jí během koncertu povedlo rozparádit publikum a připravit tak perfektní půdu hlavním hvězdám večera.

Už během příprav Charlie Straight, kteří vynikají nejenom dobrou hudbou, příjemnou angličtinou, ale i miloučkým obličejíčkem zpěváka, to mezi příchozími slečnami vřelo. Když pak skupina vlétla na jeviště, ozvalo se nadšené pištění.

Albert nedal svým fanynkám ani chvilku oddechu. Upíral na ně svůj nevinný pohled a ty tály jako zmrzlina. Chvilku slávy si svým sólem užil i výborný klávesista Michal Šupák.

„Koncert je výborný, jen se tu cítíme trochu divně. Je to tu samá mladá holčina a nám už je přes třicet. Ale co, my jdeme za hudbou, ne za krásným obličejem,“ komentovaly večer Lenka Kovandová a Mirka Mikulová.

Štítky Charlie Straight, DK Metropol, Malá scéna, koncert, Albert Černý, Dům kultury Metropol, zmrzlina, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při koncertu Charlie Straight tály dívky jako zmrzlina  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.