Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Páteční multižánrová párty láká do klubu Street Beat

Tento pátek od 19 hodin ožije budějcký klub Street Beat v Besedě akcí zvanou Funkopolis. Na jihu Čech se bude v závěru pracovního týdne konat pražská funky party diskžokejů Ultrafina a Mikuláše, kteří pravidelně hrají pro vybíravé milovníky funku, soulu, disca, jazzu, ale i breaků a dalších groovů nejen v pražském Paláci Akropolis. Na mejdan v budějckém klubu Street Beat dorazí i pojízdný road shop s vinyly od Phono.cz.

DJ Mikuláš odstartoval společně s DJem Maceem první funkový pořad v českém éteru již v roce 2001. Ve svých setech kombinuje funk, soul a jazz i breaky, latinem a afro taneční hudbou, swing nebo klasické disco a house.

DJ Mikuláš je zároveň majitelem obchodu Phono.cz, který se specializuje na vinylovou kulturu, tedy hudbu na gramofonových deskách. Jeho část přiveze přímo do klubu Street Beat. Nebude tedy jen hrát, ale již od sedmi hodin večer vám nabídne k zakoupení výběr těch nejlepších vinylů. Vy se s ním navíc budete moci pobavit o vinylových raritách, gramofonech nebo údržbě desek.

Ultrafino je velký znalec funku, soulu a jazzu, který své sety míchá striktně z vinylů. Věnuje se také své vlastní hudební produkci. Funkopolis není jedinou rezidentní nocí, na které se podílí. Najdete ho také pod názvy All45’s, Kobra&Disco nebo Dusty Groove Session a Fúze.

Napsala Marie Čtveráčková

Štítky jazz, funk, Česko, Palác Akropolis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Páteční multižánrová párty láká do klubu Street Beat  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.