Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Oslavte svátek MDŽ s folkovou kapelou Nezmaři

Příznivci folkových písniček budou mít ve čtvrtek 8. března možnost přijít do budějckého klubu Yamaha užít si svůj oblíbený žánr. Vystupovat bude známá skupina Nezmaři s hostem Zbyňkem Pavlicou, jenž se po třech letech vrátil z mise v Afghánistánu, takže bude co poslouchat.

Kapela, která vystoupí v půl osmé večer, patří mezi nejlepší české folkové kapely vůbec. „Jsou nejvytrvalejší stálicí českobudějovické folkové líhně a neustálý kandidát na neoficiální prvenství ve sborovém folkovém zpěvu. Dohromady jim to vždy báječně ladí,“ řekl hudební kritik Jiří Černý.

Skupina za léta koncertování posbírala všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují. Kromě plzeňských Port jsou jihočeští muzikanti také držiteli dvou Zlatých klíčů – prestižní ceny pro nejlepší skupinu roku v kategorii Folk&Country.

Čtvrtečním večerem zazní songy z cédéčka ´Kdo si zpívá, má do ráje blíž´ a zabroukat si budete moci i písničky od historie kapely až po současnost. Pro ty, co ještě nemají lístky, je možné si je zakoupit v Melodii Voříšek nebo přímo na místě před koncertem.

Foto: www.nezmari.cz

Štítky hudební skupina, Yamaha, Nezmaři, Afghánistán, Jiří Černý, svátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavte svátek MDŽ s folkovou kapelou Nezmaři  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.