Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Orientální tanečnice vystupovaly pro dobrou věc

Orientální tanec se v Českých Budějovicích stává stále populárnější. Aby také ne, když tady žijí nejlepší tanečnice světa, které břišní tance i vyučují. Tentokrát pro Jihočechy připravily Charitativní Aiwa! haflu v Indické restauraci v Piaristické ulici.

Největší místnost, kterou v restauraci mají k dispozici, byla plná natěšených diváků. Večerem nás jako vždy provázela tanečnice Khalida, zakladatelka skupiny Aiwa!, taneční lektorka a spolu s Wardou nejlepší tanečnice světa. Krásné ženy uspořádaly tento večer za účelem pomoci a veškerý výtěžek věnují na Skutečný dárek Člověka v tísni. Ukázaly tak, že jsou nejenom půvabné a talentované, ale mají i dobré srdce.

Během večera se několikrát vybíral dobrovolný příspěvek za nádherná taneční vystoupení. Na závěr ještě Khalida vydražila první plakátek na taneční vystoupení skupiny Aiwa! z roku 2008, na kterém zářily obtisky rtů všech členek.

Zábava byla opravdu dokonalá. Při cikánském tanci v podání tanečnice Mariny to mezi diváky doslova vřelo. Svou krásou okouzlila publikum mladičká Sheyla, která v závěrečném tanci použila i vodní dýmku a zavoněla tak celou místnost vanilkou.

„Na tyto večery chodím moc ráda. Nemůžu říci, že by se mi nějaké představení nelíbilo, ale některá mě zaujala více, jiná méně. Perfektní efekt měl tanec s vějíři, při tom jsem téměř ani nedýchala, nejvtipnější mi přišla Khalida se svou kolegyní z Aiwa!, úžasný byl i poslední tanec, při kterém vypadala Sheyla strašně sexy,“ smála se Renata Rybáková.

Během vystoupení se podávaly indické speciality, které ještě více umocňovaly orientální atmosféru, takže příchozí diváci si vychutnali představení téměř všemi smysly. „Vždycky když odsud odcházím, tak mám chuť tančit. Jsem vždy strašně nabitá pozitivní energií, a to je super,“ sdělila Budějcké Drbně Květa Tůmová při odchodu z restaurace.

Charitativní Aiwa! hafla

Úterý, 5. června 2012, 17:45

Taneční skupina Aiwa!
Khalida předvádí tanec se závojem

Štítky tanečník, restaurace, tanec, Aiwa, České Budějovice, břišní tanec, Člověk v tísni, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Orientální tanečnice vystupovaly pro dobrou věc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.