Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Orientální tanečnice rozpálily publikum v ArtIGY

Kulturní prostory v nákupním centru IGY se v sobotu přes den proměnily v tržiště, kde prodávalo kolem padesáti prodejců zajímavé šperky, hračky a jiné originální předměty. Večer se pak diváci přesunuli do orientu. Ženskost, svůdnost a příjemná atmosféra z tanečnic přímo sálaly.

Další ročník festivalu orientálního tance proběhl v sobotu v ArtIGY. Aiwa! festival se letos spojil s několika desítkami šikovných řemeslníků, kteří se postarali i o dílničky pro děti a dospělé. Na své si zde přišly hlavně tanečnice, které si mohly doplnit kostýmy o krásné šperky a ozdoby.

Večer se sál proměnil na dům Mahárádži, kde krásné dívky a ženy předváděly své taneční dovednosti. Chvíli na pódiu tančily nezkrotné šelmy a rozverné svůdnice, pak zase cudné a nevinné krásky.

„Je neuvěřitelné, jak dokáže být žena krásná, když se pestře namaluje, udělá si krásný účes, ozdobí se šperky a zajímavým šatem odhalujícím její ladné křivky,“ komentoval vystoupení Karel Mašek.

Galavečer uvedla historická skupina Dei Gratia a speciálním hostem byla výherkyně taneční soutěže tribal fusion nádherná Raushanah, kterou si tanečnice užily ještě v neděli na tanečním semináři.

Aiwa! festival 2013 v ArtIGY

Středa, 20. listopadu 2013, 13:40

Cikánský tanec Wardy byl plný energie
Kolem padesáti zručných lidí se sešlo v ArtIGY

Štítky Aiwa! festival, ArtIGY, orientální tanečnice, tanečník, šperk, Karel Mašek, festival, Dei Gratia, s.r.o.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Orientální tanečnice rozpálily publikum v ArtIGY  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.