Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Neobvyklé ztvárnění pohádky nadchlo Budvar Arénu

Neuvěřitelných tři a půl tisíce lidí navštívilo v první listopadovou sobotu kouzelný muzikál Popelka na ledě od Jindřicha Šimka. Budějcká Drbna si jako jiní nechtěla nechat ujít tuto neobvyklou podívanou, kterou jste v jihočeské metropoli měli šanci shlédnout všeho všudy třikrát.

Na první termín se dostavil neuvěřitelný počet lidí. „Nikdy jsem nic podobného neviděla, nádhera. Už se těším na další takto poutavou show,“ prozradila Drbně Jarka Dohnálková.

V hlavních rolích se představil Josef Vojtek, Sabina Laurinová, Leona Černá, Václav Kopta i Hana Křížková. Prince a popelku ztvárnili fantastičtí krasobruslaři Jelena Jevanovič a Konstantin Gavrin. Popelku nazpívala a namluvila Lucie Bílá a prince Ondřej Ruml.

Během představení se na ledové ploše předvedli krasobruslaři ze sedmi zemí světa, kterým vládne Radka Kovaříková, co by choreografka.

Krom krasobruslařského umu se nám dostalo i kvalitního baletu, tance, skvělých hereckých výkonů a hlavně perfektního hudebního ztvárnění a efektní světelné show.

Fotoreport: Muzikál Popelka na ledě

Středa, 7. listopadu 2012, 14:13

Začíná ples
Začátek pohádky a Josef Vojtek

Štítky Muzikál, Popelka na ledě, České Budějovice, Budvar aréna, Jindřich Šimek, Václav Kopta, Hana Křížková, Josef Vojtek, Sabina Laurinová, Konstantin Gavrin, Lucie Bílá, Ondřej Ruml, Radka Kovaříková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neobvyklé ztvárnění pohádky nadchlo Budvar Arénu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.