Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Největší rádiová akce je tady: Mega Kiss Party Live

Prémiový cider Somersby a pivovar Budějovický Budvar přinášejí do Budějc Mega Kiss Party Live. Akce proběhne na Výstavišti v pavilonu T tuto sobotu. Hlavními hvězdami budou Dara Rolins, která vystoupí o půlnoci, a Majk Spirit. Toho návštěvníci taneční párty uvidí na pódiu o hodinu dříve.

Hudební program zahájí tým rádia Kiss Jižní Čechy už v osm hodin. Večer bude moderovat Roman Anděl.

„Rozsahem se jedná o dosud největší taneční akci, kterou kdy uspořádal Budějovický Budvar. Rozsahem jednoznačně předčí i velmi populární Budvar Factory Party, které probíhaly v areálu pivovaru v letech 1998 až 2005,“ říká Petr Klein, manažer promoakcí z Budějovického Budvaru.

Areál bude pro návštěvníky otevřen od 19 hodin. Všichni nezletilí budou u vchodu označeni náramky červené barvy, které jim znemožní nákup alkoholických nápojů. Vstupné činí 150 Kč. Kapacita areálu je omezena.

Soutěž o volné lístky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát osm vstupenek, které si mezi sebe rozdělí osm čtenářů rovným dílem. Každý tedy dostane jeden lupen. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 9. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Cider Somersby má 4,5 % obsahu alkoholu. Správně je tedy možnost C.

Po jednom volném vstupu na dnešní Mega Kiss Party Live vyhráli čtenáři Martin DillingerDagmar KřtěnskáLenka BednářováVeronika ŠediváJan VelebilPavel MaulePavlína JandováTomáš Karas. Blahopřejeme!

Napsal Petr Samec
Tisková zpráva

Foto: www.dararolins.cz

Štítky Mega Kiss Party Live, České Budějovice, Výstaviště České Budějovice, pavilon T, taneční hudba, párty, Kiss Jižní Čechy, Budějovický Budvar, soutěž, Dara Rolins, Majk Spirit, Somersby cider, pivovar, Tomáš Karas, Petr Samec, Jihočeský kraj, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší rádiová akce je tady: Mega Kiss Party Live  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.