Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Narozeninová party na Dámské jízdě rozvášnila něžné pohlaví

Multikino Cinestar slaví třináct let svého působení v Budějcích a na Dámské jízdě se díky tomu rozjel skvělý mejdan, který byl podtrhnut živou módní přehlídkou českokrumlovského butiku Hala Bala za doprovodu perfektní hudby. Pařížskou šlehačkou na dortu bylo losování o krásné věci španělské značky, která se u nás posledních pár let těší velké oblibě.

Na požádání ředitelky multikina Svatavy Kopečkové se na podiu objevila opět moderátorka Adéla Jirkalová, která rozjela vtipnou konverzaci s majitelem butiku Hala Bala, který zprostředkoval velmi barvitou módní přehlídku španělské značky. „Nikdy jsem se snad u módní přehlídky nepobavila tak, jako dnes večer. Bylo vidět, že si to modelky užívaly, že se v oblečení dobře cítily a bavila je i hudba, která perfektně dokreslila celou atmosféru. Úplně jsem se viděla někde na jihu u moře. Už aby bylo teplo,“ komentovala jedna z účastnic Dámské jízdy Karolína Špičková.

Veselí vyprodaného sálu se ještě prohloubilo rozdáváním výher, které věnoval majitel butiku, který z časových úspor doslova házel dámám ceny do hlediště, ze kterého se ozývaly nadšené výkřiky, když Adéla vyhlásila číslo, které vlastnily.

Šťastně opouštěla kino i divačka Jitka, která zvládla na jedničku závěrečnou promenádu spolu s modelkami a vysloužila si tak nádhernou kabelku.

Přítomné dámy a skromné množství pánů, tak bylo perfektně naladěno na novou českou komedii z dílny Petra Nikolaeva, který má na kontě například jeden z nejlepších filmů natočeného podle románu Michala Viewegha - Báječná léta pod psa.

Jestli však můžeme označit film Vybíjená za komedii? Těžko říct. Výbuchů smíchu v hledišti vyprodaného sálu pár bylo. Herecká dvojice Genzer a Suchánek svou aktivní účastí na filmu slibovala srandu, ale jak již tomu u Viewegha bývá, téma bylo natolik silné a nutilo nás k zamyšlení nad vlastním životem, že i tato slavná dvojka s ní měla problémy.

Příběh filmu se točí okolo tří přátel, kteří to spolu táhnou již od střední školy. Jeff, Skippy a Tom jsou čtyřicátníci, kteří žijí v jednom bytě, prožívají své životní osudy, které spojuje kráska ze střední školy. Nejenom kráska, kterou ztvárnila top modelka Simona Krainová, je ústřední postavou příběhu, ale i třídní ošklivka v podání Simony Babčákové. Všichni přátelé se potkávají na srazu po 25 letech a díky vzpomínkám se dozvídáme, jak těžké je žít jak s krásou, tak s ošklivostí, ale kde jsou ony hranice vnímání krásy, si v podstatě určujeme my sami.

Budějcká Drbna, která je náročným filmovým fandou, dává filmu 68 %.

Březnová Dámská jízda

Pátek, 13. března 2015, 02:22

Paní Jitka si za svou odvahu na mole odnesla krásnou kabelku
Všechny přítomné dívky chtěly vyhrát věci španělské značky

Štítky Dámská jízda, butik, hotel, módní přehlídka, narozeniny, Vybíjená, Cinestar, film, České Budějovice, Michal Viewegh, Simona Babčáková, Simona Krainová, Petr Nikolaev, hudba, Báječná léta pod psa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narozeninová party na Dámské jízdě rozvášnila něžné pohlaví  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.