Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Narozeninová oslava Mňágy se vydařila na jedničku

Kapela Mňága a Žďorp dorazila do Budějc s albem Dáreček. Oslavit pětadvacáté narozeniny s úspěšnými muzikanty přišlo do Kulturního domu Slavie plno lidí, kteří byli odměněni skvěle odehraným koncertem s perfektní atmosférou.

Plakáty na oslavnou akci slibovaly hosty Xindla X a Romana Holého z Monkey Business, nakonec se ale na pódiu neobjevil ani jeden z nich.

Zato jsme si mohli užít jednu píseň s bývalým zpěvákem kapely Skyline, MC Nu C, který byl sice nemocný, přesto ale přijel a vystoupil.

Po většinu večera nás pak okouzloval druhý host, Milan Cais ze skupiny Tata Bojs. Ten se nebál jít do duetu se skvělým bubeníkem Pavlem Koudelkou, a jejich souhra byla opravdovým zážitkem.

Petr Fiala řádil na pódiu jako zamlada a sklízel tak veliký obdiv publika. Nechyběla píseň Hodinový hotel, kterou se kapela proslavila hned při svém debutu.

„Dlouho jsem nezažila tak příjemný koncert. Jsou tu samí milí lidé, ohleduplní, žádná tlačenice,“ pochválila čtvrteční akci Hana Baudyšová.

Kapela Mňága a Ždorp koncertovala v Budějcích

Pondělí, 3. prosince 2012, 09:20

Kapela Mňága a Ždorp koncertovala v Budějcích
Kapela Mňága a Žďorp rozjela spolu s hosty skvělý mejdan

Štítky Mňága a Žďorp, koncert, KD Slavie, České Budějovice, hudební skupina, slavnost, Xindl X, Roman Holý, Milan Cais, Pavel Koudelka, Petr Fiala, Monkey Business, Skyline

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narozeninová oslava Mňágy se vydařila na jedničku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.