Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Napětí vzrůstá! Která maturantka bude v roce 2011 nejkrásnější?

Prestižní soutěž Maturantka roku 2011 se blíží ke svému vrcholu – k finálovému slavnostnímu večeru, ve kterém bude zvolena nejkrásnějśí a nejpřitažlivější maturantka.

Celorepubliková soutěž, do které se v prvním kole přihlásilo a o hlasy fanoušků a obdivovatelů prostřednictvím Facebooku usilovalo více než 400 dívek, bude mít své velké finále v pátek 24.6.2011 v 19 hodin v sále ArtIGY ( bývalá Bazilika) v Českých Budějovicích.

Při slavnostním večeru se představí a o přízeň poroty a diváků bude usilovat 12 dívek. Jak uvedl jeden z hlavních organizátorů, Libor Matoušek ml., tentokrát budou moci hlasující posílat své smsky i během finálového večera. Tedy výsledky může ještě ovlivnit to, jak se jednotlivé dívky zalíbí publiku akce. Soutěžit se bude také o titul Maturantka Poroty., kde bude o nejkrásnější maturantce rozhodovat  porota, ve které je i speciální host, Česká Miss Jitka Nováčková.

Soutěž se koná pod aktivní záštitou českobudějovické nezávislé zastupitelky Barbory Liškové, která svou roli patronky soutěže naplnila přímým podílem při organizačních přípravách i při akcích doprovodného programu – den s kadeřníkem , vizážistkou a profesionálním fotografem v RRC Hluboká  a golfový kemp na hřišti Golfového klubu Hluboká nad Vltavou.

„Patronkou soutěže jsem byla už vloni a rozhodně jsem nechtěla, aby to byla jen taková formální účast, bez kontaktu a komunikace jak s organizátory, tak s dívkami, které se dostaly do finále. Takže jsem se aktivně zapojila a mám radost, že díky vstřícnosti sponzorů jsme mohli nejen zrealizovat soutěž, ale hlavně budeme moci výtěžek ze soutěže předat nadačnímu fondu Krtek, který podporuje léčbu dětí s onkologickým onemocněním. Díky své aktivní účasti jsem měla možnost poznat dívky při doprovodných akcích a  jsem tedy hodně zvědavá, která nakonec získá korunku nejkrásnéjší maturantky. Svůj tip mám, ale neprozradím, to by nebylo fér.“ říká Barbora Lišková.

Jestli se její odhad splní, to se ukáže už za několik dní. Co dívky v soutěži čeká?  Propozice programu finálového večera informují jasně : v úvodním představení čeká každou dívku křížový výslech, ve kterém bude moci projevit svou inteligenci, postřeh, schopnost rychlé orientace, všeobecný rozhled – zkrátka všechno to, díky čemu odmaturovala. ,,Nebudeme děvčata nijak trápit, chceme jen, aby se o nich lidé něco dozvěděli a aby se mohli i prezentovat sami za sebe,, připomíná ředitelka soutěže Martina Matoušková.

Fyzické půvaby předvedou dívky v módní přehlídce, v šatech z autorské kolekce návrhářky Moniky Zahradníkové a v další části programu pak ve společenských šatech, které zapůjčí salon Oliva Iva Heindlová.

Kromě této podívané se mohou diváci těšit i na Beatbox skupiny Mike Keepers , Zumba párty Fight Clubu České Budějovice a barmanskou show.

A po tomto programu už bude následovat nejočekávanějśí část večera. Bude předán šek nadačnímu fondu Krtek a budou vyhlášeny vítězky soutěže – Maturantka Poroty a Maturantka roku 2011. Dívky budou samozřejmě korunovány a také jim budou předány dary, které věnovali sponzoři soutěže.

Večerem hosty provede moderátor David Kovařík. ,,Mám velkou radost, že jsem mohl spolupracovat na tvorbě finálového večera. Bude to tak pro mě mnohem zábavnější a doufám že i pro publikum.,, říká moderátor a jedním dechem dodává, že jediné co ho znervozňuje je tolik krásných dívek na jednom místě.

A krásou dívek to pořád ještě nekončí, protože bude následovat koncert skupiny Pub Animals. A závěr večera bude patřit afterparty s Chilli Djs.

Napětí vzrůstá. 
Která maturantka bude v roce 2011 v zemi zdejší nejhezčí a  nejkrásnější?
Odpověď na otázku bude (nejen) Budějcká Drbna znát už v pátek večer.

Autor: askew,  Budějcká Drbna

Čtěte také: Nejkrásnější maturantky České republiky v Hluboké nad Vltavou

Čtěte také: Pro dívky hlasujte ZDE

Čtěte také: Lístky na finálový večer si můžete zamluvit ZDE

Štítky soutěž, Hluboká nad Vltavou, České Budějovice, Facebook, Česká Miss, Jitka Nováčková, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napětí vzrůstá! Která maturantka bude v roce 2011 nejkrásnější?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.