Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Náměstí se proměnilo v taneční parket

Krásný jarní podvečer a následně i večer přivítal ve městě první majálesový den. A Budějcká Drbna by nebyla tou správnou drbnou, kdyby u takového momentu chyběla!

Zahájení letošního desátého jubilejního ročníku Budějovického Majálesu se uskutečnilo na náměstí Přemysla Otakara II. Před radnicí to v pondělí opravdu žilo a pivo za krásnou dvacku teklo proudem.

Do programu se zapojily skupiny Tohuvabohu a Cetare se svou jedinečnou fireshow. Po ohnivém představení se publikum jen pootočilo k Samsonově kašně, kde kolem deváté večerní začala holografická projekce na vodní stěnu.

Pak už se náměstí proměnilo v tichou diskotéku. Návštěvníci si mohli zapůjčit sluchátka a užít si nefalšované Silent disco přímo v srdci Českých Budějovic. Kdo dal přednost klasické hlasité hudební reprodukci, mohl vyrazit třeba do Café Klubu Slavie na tradiční Salsa party.

Zahájení 10. Budějovického Majálesu 2013

Úterý, 7. května 2013, 13:40

Tohuvabohu a Cetare
Holografická projekce

Štítky Budějovický Majáles 2013, slavnostní zahájení, Tohuvabohu, Cetare, Holografická show, Přemysl Otakar II., České Budějovice, Salso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náměstí se proměnilo v taneční parket  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.