Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na show barevných světýlek přišly tisícovky lidí

České Budějovice jsou vedle Prahy a Brna jedno z měst, kde se uskutečnila unikátní Light show. Na tři tisícovky studentů se v úterý večer přišly podívat na světelnou show, která se v kampusu Jihočeské univerzity uskutečnila už podruhé.

Na louce u Jihočeské univerzity to ožívalo už v odpoledních hodinách. Svou exhibici tu měly studentské kapely. Od osmi hodin večer pak pouštěl do éteru songy známý DJ Rockstar. Studenti, notně posíleni sponzorským pivem, které teklo proudem, pařili od samého začátku.

Před devátou hodinou pak začala samotná světelná show za doprovodu největších hitů současnosti i minulosti. Nejrůznější animace, které připomněly éru, kdy jsme nadšeně seděli před televizními obrazovkami a hráli si digihry, krátké příběhy a mnoho dalšího bylo možné vidět v oknech vysokoškolských kolejí.

Na zahájení se objevil i rektor univerzity Libor Grubhoffer a primátor města Juraj Thoma. Celou akci navíc moderoval oblíbený moderátor Kazma. Spolu s DJ Rockstarem to pak výtečně rozjeli v Café klubu Slavie, kde se pařilo až do ranních hodin.

„Celá akce byla z našeho pohledu profesionálně připravená a proběhla naprosto bez komplikací,“ ocenil práci organizátorů Jiří Váňa z Útvaru vnějších vztahů a komunikace Jihočeské univerzity. „Jsme rádi, že i letos jsme jedním ze tří univerzitních měst v Čechách, kde se Light show konala,“ doplnil Váňa.

Třetí ročník Light show v Budějcích

Čtvrtek, 24. dubna 2014, 19:02

Třetí ročník Light show v Budějcích
Třetí ročník Light show v Budějcích

Štítky Light show, Jihočeská univerzita, vysokoškolské koleje, audiovizuální show, České Budějovice, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Praha, Brno, Jiří Váňa, Libor Grubhoffer, Juraj Thoma, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na show barevných světýlek přišly tisícovky lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.