Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na říjnové Dámské jízdě vypukla svatební mánie

Když už by si jeden myslel, že chuť na vdavky byla zahnána chladným počasím, tak na podzimní Dámské jízdě nám ji opět nahnali.

Při příchodu do sálu dámy čekaly hned dvě překvapení. Prvním bylo navonění a věnování testeru od jedné známé kosmetické firmy, dalším pak výstava nádherných svatebních a večerních šatů z českobudějovické půjčovny.

„Že by mě některé z vystavených šatů nadchly, to ne, ale hodně se mi jich líbilo z projekce. Vdávat bych se chtěla, ale dneska už to nějak není v módě a chlapi se do ženění nehrnou. Ženská by je mohla prosit,“ sdělila Budějcké Drbně Veronika Chromečková.

Po krátkém představení svatebního studia proběhlo losování o krásné ceny. Dámy vyhrávaly svatební kytice, knihy, šperky i poukaz v hodnotě dvou tisíc korun na půjčení svatebních šatů.

Mladší účastnice jízdy si užily ztřeštěný film Holky na tahu, který se netočil kolem ničeho jiného, než svatby. „Film se mi líbil. Podle názvu jsem čekala něco horšího, ale nakonec jsem se dobře bavila. Je pravda, že chvílemi jsem byla ráda, že žiju ve střední Evropě a ne v Americe, protože ty jejich příšerný proslovy a řešení problémů přede všemi, to mi přijde opravdu otřesné,“ svěřila se Tamara Hozsová.

Filmem tentokrát jízda neskončila. Ještě proběhlo dramatické losování o parfém, kdy se v sále nenacházela žádná Hana Pohorská, ale nakonec se přišlo na to, že krásná cena patří Haně Baudyšové, která bydlí v Pohorské ulici v Kaplici.

Šťastné a rozjařené dámy opouštěly sál a některé z nich si to mířily ještě do kavárny Barolo na after párty.

Štítky Dámská jízda, CineStar, multikino, České Budějovice, Drbna.cz, Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na říjnové Dámské jízdě vypukla svatební mánie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.