Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Piaristickém náměstí dnes uvidíte Živý betlém

Vánoce klepají na dveře a letošní Budějovický advent se tak blíží do úplného závěru. Jedním z vrcholů kulturního programu ve městě bude dnešní Živý betlém na Piaristickém náměstí. Od 17 hodin tady tradičně vystoupí Borovanští betlémáři, kteří převyprávějí vánoční betlémský příběh.

Kulturní program Budějovického adventu nabízí i poslední hudební vystoupení. Dnešek bude na náměstí Přemysla Otakara II. patřit Českému rozhlasu České Budějovice, který přinese koncert Budvarky, Rozhlasového swingového orchestru Václava Hlaváče a legendární kapely Rangers.

V sobotu od 17 hodin se můžete těšit na skupinu Souperman a také na večerní vystoupení Petra Kotvalda v rámci Dne s Rádiem Blaník.

Neděle pak bude patřit Téměř divadelní společnosti s pohádkou Nafrněná princezna, Pohádkovému adventnímu kinu a celou předvánoční akci uzavře zpívání koled s Jihočeským souborem písní a tanců Úsvit.

Štítky Budějovický advent 2013, kulturní program, náměstí Přemysla Otakara II., České Budějovice, živý betlém, advent, Vánoce, Piaristické náměstí, Přemysl Otakar II., Petr Kotvald, Český rozhlas, Rangers – Plavci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Piaristickém náměstí dnes uvidíte Živý betlém  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.