Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Fitness ples tenisky s sebou

Plesová sezóna ještě zdaleka nekončí. Pokud chcete zažít netradiční ples a ještě přispět na dobrou věc, přijměte pozvání na Fitness ples 2015. Akce plná zábavy se mílovými kroky blíží.

Fitness 14 pořádá 20. března 2015 v KD Vltava České Budějovice ples, který nese podtitul „Tenisky s sebou“. Plesové střevíčky budete moci skutečně vyměnit za tenisky v charitativní akci Never Stop Cycling for Bazalka. Za každý ujetý kilometr na plese věnuje společnost Smrž Auto 100 korun Centru Bazalka, které se stará o děti s těžkým zdravotním postižením.

Celým večerem bude provázet Miloš Knor, populární českobudějovický bavič známý z pořadu Na stojáka. Na pódiu se vystřídají kapely Black Tower a rockově zaměřený Mustang Blues Ride. Taneční vyžití nalezne opravdu každý a pro ty nejnáruživější je přichystána speciální soutěž „Star Dance“, při které si soutěžící budou moci vybrat tanečního partnera z řad instruktorů.

Nebude chybět ani plesová losovačka se spoustou okamžitých výher a 20 hlavními cenami, které budou vyhlášeny na pódiu. Z hlavních cen budete mít šanci získat například pobyt ve Wellness hotelu Rezidence Nové Hrady, vyhlídkový let, nebo prémiové členství ve Fitness 14.

Program Fitness plesu bude skutečně pestrý a všichni instruktoři z Fitness 14 se velmi těší na to, že se v pátek 20. března s klienty uvidí i v jiné róbě, než jen v propoceném tričku a teniskách. Ale tenisky si každopádně nezapomeňte vzít s sebou, každý najetý kilometr se totiž počítá!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát dvě vstupenky na tento ples! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku do nedělní (16. března) půlnoci a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Fitness ples bude moderovat Miloš Knor. Správně je tedy možnost A.

Dvě volné vstupenky vyhrála čtenářka Karin Jánská. Blahopřejeme!

Napsal Daniel Fekl

 

Štítky Fitness 14, Fitness ples, Tenisky s sebou, charitativní akce, ples, tenisky, soutěž, Miloš Knor, České Budějovice, REZIDENCE Nové Hrady, a.s., Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Fitness ples tenisky s sebou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.