Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na divadlo s Václavem Vydrou můžete vyrazit zadarmo

Fanoušci dobrého divadla se můžou už nyní těšit na čtvrteční večer. Od 19 hodin na pódiu divadelního sálu DK Metropol uvidíte Václava Vydru, Libuši Švormovou, Libora Hrušku, Martina Zahálku nebo Janu Malou při komedii Eduarda Rovnera Vrátila se jednou v noci.

Starý mládenec Manuel pravidelně chodí ke hrobu své maminky, povídá si s ní a každý týden jí vypráví, co nového se mu přihodilo. Skutečnost si lehce přibarvuje, některé věci raději zamlčí, jenom aby se matce jevil v lepším světle.

Když jí jednoho dne oznámí, že se konečně chystá oženit, očekává ho po návratu domů neuvěřitelné překvapení. Jeho matka Fanny po deseti letech „odpočinku v pokoji“ vstane z hrobu, aby na situaci osobně dohlédla a nevěstu si proklepla.

Energická žena se tak znovu začne plést do života svého dospělého syna, protože maminky jsou tu přeci od toho, aby svým dětem pomáhaly ukazovat správnou cestu.

Vstupenky stojí v předprodeji 270 korun a na místě budou k mání za 290 Kč. Pokud ale chcete ušetřit, zapojte se do soutěže o lístky, kterou Budějcká Drbna připravila právě ve spolupráci s budějckým DK Metropol.

Do čtvrteční osmé hodiny ranní očekáváme na e-mailové adrese redakce@budejckadrbna.cz správné odpovědi na následující otázku. Během dopoledne pak vylosujeme jednoho čtenáře, který získá dva volné lupeny.

Jaké národnosti je autor hry Eduardo Rovner?

A) portugalské
B) španělské
C) argentinské

Do elektronické zprávy s vaším tipem nezapomeňte připsat jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli s výhercem spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Eduardo Rovner je argentinské národnosti. Správně je tedy možnost C.

Dvě volné vstupenky na dnešní divadlo vyhrála čtenáka Ludmila Frdlíková. Blahopřejeme!

Foto: www.bezzabradli.cz

Štítky Vrátila se jednou v noci, soutěž o vstupenky, divadlo, DK Metropol, Václav Vydra, Dům kultury Metropol, Libuše Švormová, Libor Hruška, Martin Zahálka, Eduardo Rovner, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na divadlo s Václavem Vydrou můžete vyrazit zadarmo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.