Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Dámské jízdě voněl punč a dávaly se dobré rady

Vánoční Dámská jízda v multikině Cinestar proběhla netradičně v úterní večer. Předpremiérou filmu byla Anna Karenina s krásnou Keirou Knightley v hlavní roli.

K vánočním svátkům patří neodmyslitelně i voňavý a silný punč plný rozinek, přesně takový, jaký se podával na uvítanou na Dámské jízdě. Jako vždy dámy obdržely slosovatelný ústřižek, na sedadlech byl pro každou z příchozích připravený kosmetický dáreček a taštička s překvapením.

Zajímavou prezentaci představila kosmetička Sabina Kroupová, která ženám ukázala nejenom zajímavou kosmetiku na přírodní bázi, ale také jim vysvětlila, jaké faktory působí na stav jejich pleti.

Varovala je rovněž před zhoršující se kvalitou potravin, které obsahují nebezpečná barviva a konzervanty, a před kosmetickými přípravky, v nichž se nachází ropné oleje i velice škodlivé benzoáty.

„Paní Kroupová to podala moc pěkně, jen jsem se nedozvěděla nic nového, stačí si přečíst Dobu jedovou a vyházíte téměř všechny přípravky z vaší koupelny,“ směje se Hana Špičáková.

Po prezentaci přišlo losování o hodnotné ceny a dlouho očekávaná premiéra filmu Anna Karenina. Po patnácti letech se již o devátou filmovou adaptaci slavného ruského románu postaral režisér Joe Wright.

Nejenom Budějckou Drbnu, ale i ostatní dámy nadchlo její zajímavé pojetí skrze divadlo a nápaditá propojenost jednotlivých obrazů.

„Strašně mě zaujalo spojení jednotlivých scén. Například, že Karenin roztrhá dopis od Anny, vyhodí ho do vzduchu a z těch kousků papírů se stanou vločky a sněží. No prostě nádhera,“ sdělila Drbně své zážitky Lenka Šinková.

Další Dámská jízda se bude pořádat až v novém roce, a to 4. února. Těšit se můžete na Troškův nový film Babovřesky.

Štítky Dámská jízda, multikino CineStar, České Budějovice, Anna Karenina, film, Keira Knightleyová, Cinestar, punč, Vánoce, rada, Joe Wright, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dámské jízdě voněl punč a dávaly se dobré rady  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.