Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na cestu do hlubin Drum & Bassu se vydejte již tento pátek

Už v pátek to vypukne! Česká edice světoznámé DnB párty a zásadní událost jihočeské taneční scény se vrací na místo činu - do Českých Budějovic!

Návykově temná atmosféra prosycená těmi nejtvrdšími zlámanými beaty a extrémně nízkými frekvencemi Therapy Sessions nás pohltí již po šesté, opět v prostorách KD Gerbera. Tentokrát se vydáme pod hladinu!

Největší drum&bassový mejdan podzimu v jihočeském regionu a zároveň nejtvrdší párty svého druhu v České republice přivítá zahraniční headlinery: Dylan /USA/ & Robyn Chaos /USA/, Switch Technique /PL/ vs. Deathmachine /UK/ a dvojici českých producentů Computerartist vs. Qo. Celkově se na dvou stagích předvede 23 DJs! Videoprojekce a dekorace obstarají Invert VJs a hosté.

Počínaje rokem 2007 předchozích pět ročníků nabídlo vždy ta nejzvučnější a nejžádanější producentská jména v oblasti dark drum & bassu a ani letošní jarní premiéra Therapy Sessions v Praze ve spolupráci s Imagination Festivalem nebyla výjimkou. Na co se mohou naši klienti těšit v šestém díle stále oblíbenější terapeutické seance se strhující energií v Českých Budějovicích?

V exkluzivním 90minutovém back2back setu zde vystoupí borci ze stáje OMC, COMPUTERARTIST a QO, dva raketově stoupající čeští producenti. Oba mají slušně rozjetou dýdžejskou dráhu a na kontě několik úspěšných releasů na známých labelech, jejich doménou je především energií a dynamikou prosycený neurofunk, hudba s hypnotickými basovými linkami a výraznou rytmikou, stvořená přímo pro taneční parket.

Jejich společný set bude drum&bassová masáž, která vás nerozseká, ale dostatečně nabudí a připraví na tvrdou nálož od zahraničních terapeutů!

Po pěti letech se na místo činu vrací legendy Dylan a Robyn Chaos! Na premiéře Therapy Sessions Czech Republic v roce 2007 v Českých Budějovicích nás uchvátili přísným terapeutickým soundem a hrdě reprezentovali značku Therapy Sessions slavící úspěchy téměř po celém světě.

Letošní rok se plody jejich práce doslova hemží, na mapě Therapy Sessions přibyla města jako Sao Paulo a Paříž. Dylan v roce 2012 oživil svoje labely Freak a Obscene Recordings hned několika releasy, a Robyn Chaos propůjčila svůj vokál jedněm z nejzásadnějších tracků na poli současné tvrdé drum and bassové produkce.

„Duchovní rodiče“ mejdanů razících tvrdou a temnou stránku DnB jsou zárukou nezapomenutelného vystoupení plného výbušné energie, za mixážním pultem se skvěle doplňují a motivují k vyhrocenějším mixům a triumfálnějším trackům. Na podzimní Therapy Sessions CZ je uslyšíte ve speciálním dvouhodinovém setu!

Další dva zahraniční headlineři si v České republice zahrají poprvé. Výjimečnost jejich vystoupení podtrhuje fakt, že proběhne v rámci evropského turné Dailybread: The Evil Cult Of Crossbreed Tour.

První polovinu back2back komanda tvoří polský producent Switch Technique. Vedle The Outside Agency je jedním z největších průkopníků subžánru D´n´B zvaného Crossbreed a majitelem úspěšné značky Union Recordings.

Jeho parťák za mixem, DEATHMACHINE, si v Čechách také střihne premiéru. Na začátku 90. let ho uchvátila tehdy poměrně mladá hardcorová scéna a v roce 2009 se jeho produkce vydala směrem hudebního stylu Crossbreed/Hybrid. Kombinace hardcoru a D & B přinesla novou inspiraci a releasy na žánr definujících vydavatelstvích.

Společně vydávají album s názvem Dailybread LP, takže se těšte na spoustu novinek a rozšíření svých hudebních obzorů, samozřejmě natvrdo. Pro Therapy Sessions CZ nahráli exkluzivní mix, který si můžete poslechnout zde jako ochutnávku toho, jaký nářez vás na hlavní stagi čeká.

Druhá stage bude patřit DJ’s z místním crew (Beatz.cz, Kerong.cz, Frutakru, Soundpolis.cz) a těšit se zde můžete na breakbeat, lehčí odnože D’n‘B i na trochu dubstepu. Ve zkratce vás čekají dva maximálně rozjeté drum&bassové mejdany v jeden večer, na jednom místě!

Lístky jsou až do pátku do 18 hodin v prodeji v síti Ticketstream. Bez poplatku je lze zakoupit také na předprodejních místech v Českých Budějovicích v Café Hostelu (Panská 13) a v Mighty Baru Velbloud (U Tří Lvů 4).

Vstupné na místě činí 300 Kč. V prodeji jsou také VIP lístky za 400 Kč zahrnující přístup do VIP zóny na balkoně, welcome drink a malou pozornost u vstupu.

Sledujte oficiální stránky a fanpage na Facebooku pro nejčerstvější informace a v pátek na viděnou! YOU NEED THERAPY!!!

Tisková zpráva

Štítky Therapy Sessions, KD Gerbera, České Budějovice, Česko, producent, USA, premiéra, energie, Imagination festival, Facebook, UVEX Safety CZ, k.s., Praha, Paříž, místo činu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na cestu do hlubin Drum & Bassu se vydejte již tento pátek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.