Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Monkey Business budou řádit v Café klubu Slavie

Letošní turné oblíbené kapely Monkey Business Vyznavači dobrých mrvů započalo o prvním březnovém pátku. A do Budějc přijeli tihle hudební mazáci právě dnes! Skvělý koncert v Café klubu Slavie startuje ve 21 hodin a rozhodně to nebude klidná noc!

Monkey Business letos oslaví již čtrnácté narozeniny. Sedmičlenné složení - Roman Holý, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Ondřej Brousek, Pavel Mrázek, Martin Housek a Olda Krejčoves - se za tu dobu příliš nezměnilo, díky čemuž je tahle partička bezvadně sehraná. O tom, že se ubírají správným směrem, svědčí čtrnáct cen Akademie populární hudby Anděl a neutuchající zájem fanoušků.

Turné Vyznavači dobrých mrvů odstartovalo premiérou nového klipu na píseň My Day Is A Russian Play, ve kterém účinkuje známá kultovní dvojice Thomas a Ruhller. Letošní koncertní šňůra  je věnována tomu nejlepšímu, co kapela za svou historii vytvořila, zejména skladbám z jejich posledního alba Happiness of Postmodern Age.

Zpestřením programu bude uvedení zrecyklované verze skladby Intercooler. Ve jménu recyklace vystoupí také formace Recyklas, čtveřice bubeníků, kteří překvapí originální bubenickou show na barevné kontejnery pro tříděný odpad.

Diváci se při truné také mohou těšit na hosty z různorodých hudebních žánrů - Rytmus, Wabi Daněk, Tomáš Hanák, Albert Černý, Tomáš Hajíček, Mucha, Michal Ambrož, Roman Dragoun, Petr Marek a další.

Tisková zpráva
Foto: Roman Černý

Štítky Monkey Business, Café klub Slavie, České Budějovice, hudební skupina, Ondřej Brousek, Matěj Ruppert, Roman Holý, Tonya Graves, Oldřich Krejčoves, koncert, Tomáš Hanák, Albert Černý, Roman Dragoun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Monkey Business budou řádit v Café klubu Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.