Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Město chce pokračovat ve spolupráci s pořadatelem adventu

Magistrát je spokojený s předvánočním programem ve městě. Budějovický advent tak, jak ho známe z minulých ročníků, by proto i v dalších letech měla pořádat společnost RK Invest. Radní se minulý týden dohodli, že na svém příštím jednání budou schvalovat využití práva opce.

Smlouva s agenturou RK Invest letos končí, a tak se představitelé Českých Budějovic museli rozhodnout, zda i v dalších třech letech svěří přípravy adventu do rukou pořadatelů z jihomoravské metropole Brna.

„Ve spolupráci hodláme i nadále pokračovat, bude ale třeba vyřešit parkování na náměstí Přemysla Otakara II., navýšení počtu toalet a podobně,“ předeslal budějcký primátor Juraj Thoma.

Štítky Budějovický advent, RK Invest, prodloužení spolupráce, opce, advent, Juraj Thoma, Brno, České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Helena Syrová

Proč by to "město" smlouvu neprodloužilo...když když je majitel RK Investu příbuzný s Popelovou...veřejné tajemství. S kulturou to jde od desíti k pěti, slibovaný jeden a půl milion z výtěžku z tučných pronájmů co má jít každý rok do programu je pryč, půlku programu odehrajou děti z lidové školy umění za jízdenku na MHD. Pak se ještě dočtete, že město - paní Popelová jim pošle dotaci z kultury 760 tisíc na vánoční program, která však putuje ve výši 1 mega zpět v hotovosti na radnici :-) to je už výsměch. Zpoza pultu vánoční budky pak sleduju arogantního pána, správce tržiště, jak kde koho seřve, kdo se jen odváží na něco zeptat. O daňovém dokladu za pronájem budky se také nesmí mluvit. Divím se, že můj zaměstanavatel a nájemce této budky jim to nehodil za hlavu. Doklad na 10 tisíc a v hotovosti 45, běžná praktika. Mě je to jedno, já to neplatila, ale žaludek na to nemám. Alespoň, že ne všichni od RK investu ( je to minimum, jejich zaměstnanci, co to tam taky musejí v 25 jejich stáncích odstát jako já ) nejsou světští a dá se s nimi mluvit a o praktikách svého zaměstnavatele hovoří.

Středa, 5. března 2014, 14:27Odpovědět

Město chce pokračovat ve spolupráci s pořadatelem adventu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.