Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lišovský Rock Fest nabídne známá hudební jména

Již tuto sobotu ve 12 hodin se otevřou brány parkoviště Mrkáček Relaxcentra v Lišově, kde odstartuje první ročník hudebního festivalu Rock Fest Lišov 2014 v čele s oblíbenou kapelou Vypsaná fiXa.

Lišov si letos pro fanoušky kvalitní rockové muziky připravil opravdu zajímavou akci, která v tomto městě nemá obdoby. Na rozlehlé ploše parkoviště Mrkáček Relaxcentra u hlavní silnice směrem na Třeboň se uskuteční první ročník hudebního festivalu za účasti známých hudebních jmen.

Těšit se můžete na velmi oblíbenou kapelu Vypsaná fiXa, harcovníka hudebních pódií Miloše Dodo Doležala, pražskou roztančenou partičku Prague Conspiracy v čele s finalistkou Superstar Anetou Galisovou, ale také na stále oblíbenější strakonické Bags, Lucky Losers z Vrchlabí, Isua z Plzně, pražské divochy Loco Loco a za domácí vystoupí budějcké kapely Rozkrock a OSA Killers.

Vstupné lze koupit na místě za 220 Kč, nebo v předprodejních místech za 180 korun. Těmi jsou Music center na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, Městský úřad Lišov a Mrkáček Relaxcentrum Lišov.

Na místě bude rozlehlé parkoviště, stanové městečko, velkokapacitní stany s posezením a samozřejmě spousta občerstvení. V případě velmi nepříznivého počasí se Lišovský Rock Fest odehraje uvnitř haly relaxcentra, aby všechno proběhlo podle představ pořadatelů.

Napsal Dalibor Szenci
Tisková zpráva

Foto: archiv kapely

Štítky Lišovský Rock Fest, festival, rocková hudba, rock, Lišov, Mrkáček Relaxcentrum, hudební skupina, Vypsaná fiXa, hudební festival, Miloš Dodo Doležal, Česko Slovenská SuperStar, Třeboň, Plzeň, Vrchlabí, České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lišovský Rock Fest nabídne známá hudební jména  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.