Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kredance oslaví druhé narozeniny Kabaretem 30. let

Tento pátek 21. září od 20 hodin bude Kredance slavit své druhé narozeniny. A jak jinak oslavit narozeniny tanečního prostoru, než pořádnou dávkou tance a veselí.

V loňské sezoně jste se mohli v Kredanci setkat s tancem Lindy Hop, který se formoval ve 20. a 30. letech minulého století. Kredance pokračuje v připomínání dob minulých a připravil si pro vás velkolepý kabaretní večírek složený z tanečních, hudebních a kouzelnických čísel.

„Rádi bychom tímto večerem představili v Budějcích druh zábavy, který již z naší kulturní scény vymizel, a navázali na tradici kabaretů, které byly tak populární ve 30. letech minulého století. Kabaret byl místem setkání a lehké provokace a také místem, kde se mohlo zapomenout na všední starosti. Tak proč si znovu neudělat takovou radost a kabaret si nepřipomenout?“ říká s úsměvem Markéta Málková, která stojí za nápadem oslavit narozeniny Kredance právě Kabaretem.

Oslava to bude ve velkém stylu, a Kredance si do Riegrovy 51 přizval na pomoc i další tanečníky a umělce z Českých Budějovice a okolí. Představí se například tanečníci argentinského tanga, skupina Budside a Sandalfon Dance Company. Večer zpestří italský klavírní virtuos Alessandro La Rocca z Divadla Continuo a zpěvačka a muzikálová herečka Michaela Fojtová.

Ponořte se do veselí, tance a radosti a nechte se unést do světa krásy a lehké dekadence. Vstupné na akci stojí 80 korun, studenti a členové Kredance o.s. zaplatí padesát korun.

Tisková zpráva
Foto: www.kredance.cz

Štítky Kredance, oslava, narozeniny, Lindy Hop, kabaret, tanec, České Budějovice, Divadlo Continuo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kredance oslaví druhé narozeniny Kabaretem 30. let  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.