Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Krajinské korzo pobaví i největší morouse

Marně byste dnes hledali v jižních Čechách místo s větší koncentrací dětských úsměvů... Krajinské korzo opět baví naplno! Tu divadlo, tam muzika... Že nevíte, na co se dřív upnout? Není divu, program je skutečně nabitý a maximálně zábavný.

Ačkoliv je hlavním středobodem celého dvoudenního festivalu Krajinská ulice, hned první představení Cirk La Putyka na Piaristickém náměstí ukázalo, že i sem se vyplatí zajít. Dechberoucí akrobatické vystoupení, které sršelo humorem a atmosférou starých grotesek. Lidé prskali smíchy, aby se jim hned záhy tajil dech. Pokud se na Město lidem/lidé městu chystáte, Cirk La Putyka si ujít určitě nenechte...

Velký zájem byl ale také o vystoupení kejklíře Vojty, který je již známou postavičkou, a o celkový rozruch se stará chůdař Slávek, jenž zaručeně pobaví i toho největšího morouse. Pokud jste hudebněji zaměření, určitě vás po duši pohladilo smyčcové trio Naladěno. A jestli jste se na akci ještě nedostali, přijďte se dnes mrknout například na kapelu Extraditables, která startuje ve 21.00.

Počasí sice není úplně nejideálnější, alespoň však není zima. Jinak je Město lidem/lidé městu po všech stránkách skvělá akce! Co vás ještě dnes čeká? Kromě zmíněných Extraditables například Salsa s Jesusem (19.00) či DJ Akvamen (21.00).

Město lidem, lidé městu 2014

Pátek, 29. srpna 2014, 13:28

Město lidem, lidé městu 2014
Město lidem, lidé městu 2014ěstu 2014 307

Štítky město lidem, krajinské korzo, piaristické náměstí, Jihočeský kraj, Cirk La Putyka, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krajinské korzo pobaví i největší morouse  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.