Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Koncert Elánu se posouvá o dva měsíce na konec října

Kapela Elán v rámci turné po velkých scénách v České republice zavítá i do Českých Budějovic. Koncert plánovaný na poslední prázdninový víkend se však z technických důvodů posunul o dva měsíce.

Elán se v Budvar Aréně představí až 30. října, lístky zakoupené na původní termín 1. září zůstávají samozřejmě v platnosti.

Jak potvrdil Vašo Patejdl na nedávné tiskové konferenci v Českých Budějovicích, na koncertu by nemělo chybět nic, na co jsou fanoušci zvyklí i u světových kapel.

„Bude to poctivá kvalitní show, takzvaný full koncert sestavený z největších hitů a novinkách z alba Anjelska daň včetně aktuálního hitu Kde si. Za celým pódiem bude umístěna obrovská velkoplošná obrazovka, takže videoprojekce uvidí opravdu každý. Program trvá plus minus dvě hodiny,“ uvedl Vašo Patejdl.

Kapela Elán navštívila Budějovice naposledy v roce říjnu 2010, koncert si užilo přes šest tisíc fanoušků. „Na České Budějovice si velmi dobře pamatuji. Jihočeši si umí koncerty opravdu užít, atmosféra byla nezapomenutelná. Vzpomínám si také, že část kapely málem nestihla koncert, vydali se totiž z Bratislavy přes Rakousko do Budějovic, ale těch Moravských,“ vzpomíná na koncert Vašo Patejdl.

V rámci doprovodného programu zajistil pořadatel po 19 hodině vystoupení jihočeského objevu Karla Peterky juniora. Mladý písničkář s duší básníka již v deseti letech vyhrál soutěž pro mladé talenty a od jedenácti let skládal vlastní skladby, dokonce i pro jiné interprety.

„Vystoupit před Elánem je pro mě velká čest a přiznám se, že již teď mám trošku trému. Vážím si této příležitosti a doufám, že moje písničky fanoušky Elánu potěší,“ skromně komentuje své vystoupení Peterka junior.

Tisková informace
Foto: www.elan.cz

Štítky Elán, koncert, České Budějovice, Budvar aréna, hudební skupina, Václav Patejdl, Česko, Karel Peterka, Rakousko, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koncert Elánu se posouvá o dva měsíce na konec října  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.