Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Katapult míří na Holkov s tříhodinovým koncertem

Tisíce a jedné noci Tour 2014. Tak se jmenuje šňůra koncertů legendární rockové kapely Katapult, která dnes zavítá na Letní parket Holkov u Velešína, vedle silnice z Budějc do Rakouska. Exkluzivní tříhodinový koncert formace v čele s jejím zakladatelem Oldou Říhou začne ve 21.30 hodin.

„Vracíme se do Holkova po několika letech a docela dost se těšíme. Všechny naše koncerty v Holkově byly v minulosti nabity elektrizující atmosférou, ke které ovšem nepřispívaly jenom naše fláky, ale i úžasná atmosféra samotného letního parketu. Kdo z vás tam už byl, tak ví, o čem mluvím. Kdo tam ještě nebyl, tak ‚Signál odjezd!‘ V podstatě neznám jiný lepší parket, kde všude jsme hráli. A že jsou jinde také dobré!“ zve na dnešní koncert Olda Říha.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát šest vstupenek (každá má hodnotu 250 Kč), které si mezi sebe rozdělí tři čtenáři. Každý tedy dostane po dvou lupenech. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do dnešní 17. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Areál Koňky se veřejnosti otevře v osm hodin večer.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Katapult má kořeny v Plzni. Správně je tedy možnost C.

Dva volné vstupy na dnešní koncert na Holkově vyhráli čtenáři Eliška Trčková, Petr Figalla a Jaroslav Červ. Blahopřejeme!

Štítky Letní parket Holkov, Katapult, koncert, soutěž o vstupenky, Holkov, Oldřich Říha, soutěž, Rakousko, České Budějovice, Velešín, Drbna.cz, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Katapult míří na Holkov s tříhodinovým koncertem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.