Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kapela The Greens si odbyla koncertní premiéru

Pokud pravidelně sledujete Budějckou Drbnu, určitě jste zaregistrovali novou kapelu The Greens, kterou před časem založili kamarádi Jan Novotný a David Beránek. Vědět o sobě dali především písní Vánoční pusa, věnovanou budějcké pusopisce Barunce Sedláčkové.

ČTĚTE TAKÉ: Vánoční pusa obletěla svět a nadále pomáhá

Když pomineme krátké vystoupení při Budějovickém adventu krátce po předání šeku hendikepované Barunce, dosud hráli The Greens jenom v hospůdce pro své kamarády.

Ve středu se ale konečně dočkali veřejného vystoupení na skutečném pódiu Café Klubu Slavie. Honza Novotný, David Beránek, Pavel Maule a Káťa Matoušková zahráli svým fanouškům devět písní, z nichž tři složili sami. Na slibované CD si ale budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Večer ale nebyl pouze o nich, The Greens totiž vystoupili jako předkapela formaci Never Been 2 Jamaica. Publiku se představil také Láďa Baďa Latka.

Autoři

Štítky The Greens, Café Klub Slavie, České Budějovice, koncert, premiéra, hudební skupina, Jan Novotný, Drbna.cz, advent, Jamajka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela The Greens si odbyla koncertní premiéru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.