Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jste nebojsové? Projeďte se strašidelným autobusem

Bojácné povahy by měly v pátek 31. října raději zůstat doma... Budějcemi se totiž bude prohánět strašidelný autobus! Pokud naopak budete mít odvahu, můžete se jím projet. Stačí nastoupit na výstupní zastávce v Žižkově ulici u Mercury centra. A to buď ve 14, 15, 16, 17, nebo večer ve 20 a 21 hodin.

„Jízdy speciálně vyzdobeného Halloweenského autobusu po Českých Budějovicích budou unikátním zážitkem. Odpolední spoje jsou určeny hlavně pro děti, večerní pak pro dospělé. Cestující, kteří do vozu nastoupí v maskách, se mohou těšit na drobné odměny od strašidelných průvodčích,“ uvedl Radek Filip, mluvčí Dopravního podniku v Českých Budějovicích.

Místopředseda představenstva Dopravního podniku Slavoj Dolejš doplňuje: „Pro děti v maskách a kostýmech je navíc připravena soutěž o atraktivní cenu. V autobusu bude fotit dětské masky fotograf a nositel té, která bude porotou vyhodnocena jako nejlepší, dostane jako výhru tablet.“

Trasa Hallooweenské jízdy povede přes Senovážné náměstí, ulicemi Na Sadech, Husova, Branišovská, Oskara Nedbala, Strakonická, kolem hlavního hřbitova a po Pražské zpět k nádraží. Jízdné je zdarma!

Štítky autobus, halloween, České Budějovice, maska, Oskar Nedbal, Na Sadech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jste nebojsové? Projeďte se strašidelným autobusem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.