Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedineční J.A.R. oslaví v Budějcích 25 let

Vrcholem říjnového programu Café klubu Slavie je rozhodně koncert J.A.R. 25 let! Stálice české kvalitní muziky to v Budějcích rozjede v sobotu 18. října od 21 hodin.

Podzimní turné J.A.R. projede nejlepší kluby v Česku a vyvrcholí ve velkém sále pražské Lucerny. Přijďte si ulítnout na tom nejlepším, co současná česká hudba nabízí, a přitom se, nehledě na počasí, s chlapíkama na pódiu pořádně rozJAŘit.

J.A.R. v pravém slova smyslu nefunguje jako kapela, spíše jako příležitostné setkání předních českých jazzmanů a hudebních producentů. Členové J.A.R. figurují ve svých vlastních kapelách a věnují se svým projektům.

Kapela každoročně absolvuje několik vystoupení a vždy 17. listopadu pak tradiční koncert ve velkém sále Lucerny, kde tak slaví narozeniny. A vy máte exkluzivní možnost vychutnat si opravdu totálně unikátní klubový koncert!

Jak bylo psáno (a co je psáno, je dáno), „Jaři“ vystoupí v Café klubu Slavie už tuto sobotu od 21 hodin. Lístky jsou stále k sehnání v předprodeji. Naleznete je v CBsystemu a nebo přímo v Café klubu Slavie na baru.

Uteklo to jako voda a z bandy bláznivých recesistů se po pětadvaceti letech stal vážený band. J.A.R. to vzali přes Jakýpak vokolky, Tak tady M.A.S.H., Maximiga, Bulháry, Metamegamastítko až po Jsem pohodlný či Hamas a vtiskli určité vrstvě posluchačů do mozků i duší nezapomenutelné zážitky dvojího druhu.

Jeden je umělecký, když přes vypiplané desky s nápaditými obaly zaútočí na duše každého znalce hudby, a druhý je emocionální, a to, když se celá desítka hráčů dostane do koncertního varu a oni spolu s publikem začínají ztrácet pojem o realitě.

Amen, kouř z kamen. Prostě to si nechceš nechat ujít!

Napsal David Matějíček
Tisková zpráva

Štítky J.A.R., Café klub Slavie, koncert, České Budějovice, 25 let, oslava, hudební skupina, Palác Lucerna, Česko, Hamás, Lucern

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedineční J.A.R. oslaví v Budějcích 25 let  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.