Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Je to tady: Předpremiéra Okresního přeboru už v neděli!

Dlouho očekávaný snímek z dílny tvůrců televizního seriálu Okresní přebor se poprvé objeví na plátně už tuto neděli od 18.30 hodin. V budějckém multikině CineStar se uskuteční předpremiéra filmové komedie ze sportovního prostředí s podtitulem Poslední zápas Pepika Hnátka.

Jak název naznačuje, ve filmu se objeví legendami opředená postava trenéra s licencí – Josefa Hnátka. Protože v samotném seriálu se tento muž vyskytoval pouze jako popel rozprášený na houslickém hřišti, rozhodli se tvůrci, že ho divákům představí i ve své živoucí podobě.

Příběh celovečerního filmu je tak situován do doby jeho života a rozehrává dilema muže, pro něhož je fotbal celý život. Dokonce víc než život. Titulní roli houslické persóny ztvární divadelní režisér, umělecký šéf pražského Dejvického divadla a příležitostný herec Miroslav Krobot.

Po skončení promítání budou moci přítomní diváci besedovat s herci Davidem Novotným, Václavem Neužilem a Ladislavem Hamplem, kteří do Budějc na předpremiéru dorazí. V sále nebudou chybět ani hráči fotbalového klubu ze Zlaté Koruny, jejichž tým hraje právě okresní přebor.

Zahrajte si proti Houslicím!

V souvislosti s uvedením filmu Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka do kin se uskuteční zajímavá soutěž, ve které budou týmy hrající okresní přebor a nižší soutěže bojovat o zápas proti nefalšovanému Slavoji Houslice.

Pravidla jsou jednoduchá. Vložte do obálky jedenáct vstupenek multikina CineStar z jakéhokoliv představení Okresního přeboru, připište kontaktní adresu, e-mail a telefon na jednoho z hráčů vašeho týmu a obálku vhoďte do označeného boxu na pokladně kina.

Soutěž trvá od 29. března do 10. dubna. Bezprostředně poté bude vylosován vítězný tým, který sehraje v neděli 22. dubna na svém vlastním hřišti nebo na trávníku Slovanu Lochovice, kde se film natáčel, mač proti Houslicím. Ty budou složeny ze samotných herců, takže se při souboji ve vápně můžete potkat například s Ondřejem Vetchým. Na vylosovaný mančaft čekají i další hodnotné ceny.

Soutěž s Budějckou Drbnou

Jestli chcete film Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka vidět v jihočeské předpremiéře, soutěžte s Budějckou Drbnou o dvě vstupenky na nedělní večer do multikina CineStar.

Na adresu redakce@budejckadrbna.cz pošlete do dnešní 18. hodiny správnou odpověď na následující otázku. Z došlých e-mailů vylosujeme jednoho výherce, který získá oba dva lupeny.

Kdo režíroval film Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka?

A) Jan Prušinovský
B) Zdeněk Troška
C) Jan Svěrák

Nezapomeňte na sebe uvést nějaký spolehlivý kontakt, abychom se s vámi mohli v případě výhry spojit. Přejeme hodně štěstí!

Štítky okresní přebor, film, Cinestar, soutěž, Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka, Miroslav Krobot, David Novotný, Václav Neužil, Ladislav Hampl, Dejvické divadlo, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je to tady: Předpremiéra Okresního přeboru už v neděli!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.