Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hudba Čankišou je inspirována legendou o jednonohém lidu

V pátek od devíti hodin večer to v Café Klubu Slavie rozjede sedmičlenná kapela Čankišou, která pronikla do povědomí posluchačů doma i v zahraničí díky svým koncertům nabitým energií a divokými rytmy.

Čankišou projeli svět od ostrova Réunion v Indickém oceánu přes Pakistán až po malajské Borneo, kde vystupovali na různých hudebních festivalech.

Jejich pátá deska s názvem Faÿt se v prosinci roku 2011 umístila v evropské world music hitparádě na desátém místě. Letos byli pozváni na prestižní festival Sziget v Budapešti.

Hudba skupiny Čankišou, která stojí na rockové základně a nabalují se na ni různé exotické nástroje, vás nenechá chvíli v klidu. Impozantní hlas zpěváka Karla Heřmana navíc slibuje skvělou zábavu po celý večer.

Vstupenky vyjdou na 140 korun.

Štítky Čankišou, Café Klub Slavie, Sziget Festival, koncert, hudební skupina, Pákistán, Budapešť, Indický oceán, Réunion, Borneo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudba Čankišou je inspirována legendou o jednonohém lidu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.