Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Horečka sobotní noci s Královnami tance

Večer a noc v sobotu 5.listopadu bude v KD Vltava patřit Královnám tance. Budějcká taneční skupina Dancing Queens oslaví 10 let svého působení na budějcké taneční scéně – a vše nasvědčuje tomu, že ho oslaví ve velkém stylu!

Skupina Dancing Queens vznikla v roce 2001 a na začátku měla 12 členek. V současné době má skupina 80 členů, od školních dětí až po dospělé. Jak uvedla zakladatelka skupiny a její vedoucí Dana Svobodová, tvoří Dancing Queens v roce 2011 šest skupin – dvě pro děti 7 – 11 let, dvě pro juniory od 12 do 15 let a dvě pro tanečnice a tanečníky od 15 let. V tanečním studiu se věnují především stylům disco dance, show , house, break, jazz , street dance, hip hop a dalším tanečním trendům. Pravidelná tréninková činnost Dancing Queens sklízí úspěchy na tanečních soutěžích a přehlídkách, na kterých pravidelně získávají ocenění a uznání odborníků i veřejnosti. Mimořádně efektní jsou nejen kostýmy z autorské návrhářské dílny Dany Svobodové, ale i její choreografie, které jsou atraktivní už svými názvy: Arest, Inferno, Pandemonium, Planeta D.Q.I. a další.

Sobotní Dance Show Dancing Queens slibuje super taneční večer, ve kterém DQ představí nejen většinu choreografií uplynulých deseti let, ale i choreografie nové, připravené speciálně pro slavnostní večer. Hosty večera budou Naděžda Kabelová a taneční skupina Victims, po skončení show se mohou návštěvníci těšit na after party, na které určitě bude tanec jedním z hlavních motivů.

Prožít večer s Královnami tance můžete v sobotu 5.listopadu od 18 hodin v Kulturním domě Vltava v Budějcích.

Štítky tanec, Horečka sobotní noci, styl, taneční soubor, choreografie, Kulturní dům Vltava, Inferno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Horečka sobotní noci s Královnami tance  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.