Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTOREPORT: Roztančená budějcká městská párty

Předvánoční Budějce ožily v sobotu večer prvním ročníkem Budweis Urban Party. Podobná akce ve městě už dlouho nebyla, proto nebylo žádným překvapením, když do Besedy dorazilo asi pět set lidí, kteří byli zvědavi nejen na několik tanečních show, ale hlavně si přišli poslechnout hospodská zvířata. A nebyli to žádní sténající opilci u baru, nýbrž držitelé Anděla 2010 – kapela Pub Animals!

Očekávanou akci odstartovalo vystoupení tanečníků z Budside Dance Crew, po kterém svými kreacemi zazářila holčičí skupina Generation Dance Crew. Ještě než se na pódiu objevily hlavní hvězdy městské párty, které si na tento večer přichystaly jihočeský křest svého nového videoklipu Elephantman, sálem Besedy zněla freestylová rap show.

Těsně po 22. hodině se pak všichni příznivci osmičlenné kapely Pub Animals dočkali! O tom, že jsou kluci z Budějc, Krumlova a okolí šoumeni, opět nebyl pochyb. Jejich koncert byl skvělý a všichni na parketě se náramně bavili.

Během koncertu si Pub Animals pozvali na pódium také všechny dědečky, kteří si zahráli v jejich novém klipu, aby se svými vnuky zhlédli unikátní dílko na velkoplošné projekci.

Tóny reggae si naplno vychutnával i zpěvák Petr Kolář, který už do Budějc dorazil před svým nedělním vystoupením v KD Vltava. Na první pohled bylo jasné, že muzika Pub Animals budějckého rodáka hodně bavila!

Budweis Urban Party 2011

Neděle, 11. prosince 2011, 19:14

Budweis Urban Party 2011
Budweis Urban Party 2011

Štítky České Budějovice, hudební skupina, Petr Kolář, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Roztančená budějcká městská párty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.