Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTOREPORT: Nestárnoucí Olympic slavil 50. narozeniny

Největší hity legendární české bigbítové kapely Olympic zazněly včera večer na budějckém zimním stadionu. Velmi slušně zaplněná Budvar Aréna se bavila výročním koncertem hudební skupiny, která proplouvá vodami českého šoubyznysu již neuvěřitelných padesát let!

Společně s Petrem Jandou, Milanem Broumem, Milanem Peroutkou a Jiří Valentou se na pódiu nadšeným posluchačům představil 49členný Český národní symfonický orchestr pod taktovkou dirigenta Martina Kumžáka. Tohle těleso prozměnu oslaví v příštím roce dvacáté narozeniny.

„Na to, jak jsou starý, tak jsou pořád dobrý!“ ozývalo se z davu, když Olympic hrál ty nejslavnější pecky. Některé z nich mohli návštěvníci slyšet v nezvyklém aranžmá, a to právě díky doprovodu pražského orchestru.

Koncert v Českých Budějovicích byl předposledním v rámci Modrá pyramida tour Olympic 50 let s podtitulem My už jiný nebudem. Turné vyvrcholí tuto sobotu v O2 areně v Praze.

Video: Marcela Mikešová

Výroční koncert kapely Olympic v Budvar Aréně

Středa, 28. listopadu 2012, 10:25

Výroční koncert kapely Olympic v Budvar Aréně
Dirigent Českého národního symfonického orchestru Martin Kumžák

Štítky Olympic, koncert, České Budějovice, Budvar aréna, hudební skupina, Jiří Valenta, Petr Janda, Milan Peroutka, Martin Kumžák, Milan Broum, Český národní symfonický orchestr, narozeniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Nestárnoucí Olympic slavil 50. narozeniny  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.