Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTOREPORT: Kulturní dům Slavie se otřásal v základech

Přes sedm stovek lidí a milovníků drum and bassové hudby se sešlo minulý týden pátek na akci, která na jihu Čech nemá obdoby. Známý budějcký DJ a promotér Hellsmith dokázal nemožné, když úspěšně pozval do krajského města špičky světového DnB.

ČTĚTE TAKÉ: Do českobudějovické Slavie zavítají světoví DJs!

Organizátoři slibovali akci hodnou světové úrovně - a to se jim povedlo. Na dvou stagích vystoupilo celkem dvanáct českých DJs a dvě hvězdy ze zahraničí. Na Therapy Sessions WarmUp stagi se předvedlo sedm českých borců, jako například M4D.doc, SHMIDOO, Hanzall, nebo ostřílená českobudějovická dvojice Dirty Boy a Brock.

Hlavní Somersby GT stage rozehřál a připravil Tubus a Tao Maffa s Johny Playerem. Půl hodině před půlnocí rozjel svůj set DJ A.M.C., který je považován za nejlepšího DJ v tomto oboru, což rozhodně potvrdil. Neskutečný nářez na čtyřech CD playerech byl nejen pro návštěvníky, ale také samotné organizátory ukázkou toho, co znamená být tím nejlepším.

Po A.M.C. nastoupil Cameron James Edwards, známý hlavně jako SIGMA, což je spojení dvou DJs, kteří produkují hudbu na britské půdě. Po Sigmě se u pultu předvedl domácí DJ Hellsmith, který si svůj set a náladu v sále vysloveně užil.

Party ve Slavii jela až do ranních hodin a pořadatelé tak na sebe můžou být náležitě pyšní. České Budějovice tak měly možnost vidět a zapařit na hvězdy, které hrají pro tisícovky lidí a patří mezi ty nejlepší.

„Byl to zase ultimátní mejdan. Chtěl bych ale smeknout a poděkovat celému týmu Gangster Trippin, bez nich by ta akce nebyla. Díky! Co se týká headlinerů, já jsem stoprocentně nadšen z A.M.C. Byl to totální djský diktát! Sigma podle mého slabší. Jeho hvězdné manýry, které přesahovaly meze únosnosti, mi přišly opravdu nevhodné. Lidé si ho ale užili, a o tom to je. Přijďte na další Gangster Trippin v sobotu 30. listopadu do Café klubu Slavie na anglického producenta Koncept!“ sdělil po akci Budějcké Drbně otec Gangster Trippin Otta ´Hellsmith´ Kovařík.

Somersby Gangster Trippin

Pondělí, 28. října 2013, 20:30

Somersby Gangster Trippin
Somersby Gangster Trippin

Autoři

Štítky Somersby Gangster Trippin, kulturní dům Slavie, Sigma, A.M.C., kulturní dům, Česko, Cameron Edwards, hudba, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Kulturní dům Slavie se otřásal v základech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.